samo ti pricaj draga zato smo tu.. neznam sto bi ti rekla
samo
i bit ce bebica sigurno..Sada je: 27 srp 2026, 15:38.
Moderator/ica: Diami
samo ti pricaj draga zato smo tu.. neznam sto bi ti rekla
samo
i bit ce bebica sigurno..
svima!
jucer mi svekrva digla tlak jer smo je mi zvali da vidimo kako su.. da bi ona rekla kako je iduci vikend svinjokolja.. oni su odlucili i nek se pripremimo. nadam se kisi

citala sam sve sto sam propustila..
nisam mu dala da predahne ni dok je bio bolestan..radili smo svaki dan a nakon ovulacije smo si dali odmora
i stvarno mu nije bilo lako.. Jadan bi se izmucio samo zato sto je znao da mora..znalo je trajati i trajati i vec je bilo dosta i njemu i meni al nismo se predavali
a inace zna biti u 5min..a to je zbog pritiska..jel i kod vas znalo bit tako?
mozda je jos rano..a i na pakiranju pise da je tek od dana kad treba doci menga..medutim, vrag mi ne da mira pa kopam po forumima i naisla sam da su neke s tim testom vec i ranije dobile pozitivan rezultat..kaj mislite?u petak imam rockas i sacuvala sam si jos jedan test i nadam se..

ja isto pijem folnu,vec od 8.mj.
vjerojatno bi kos bio i moj izbor.

nadam se da ce joj uspjeti..ulozila je hrpu novaca u ovaj prvi put...a druga frendica je vec 2.put trudna..bilo bi tako dobro kad bi sve tri bile trudne skupa

misli pozitivno koliko god tesko bilo.. a sto se planova tice frendica i to nemoj se opterecivati.. ja sam isto imala svakakve seme u glavi, a sad si mislim ovako: ako nitko nece biti trudan kad i ja bar cu biti u centru paznje i beba ce biti kad se rodi i tak
neznam za vas ali ajde iskreno reciti jel znate vec imena za bebu koje jos ni nema i koja kolica cete kupit i kako cete sobu uredit...
Izzy Lo je napisao/la:
neznam za vas ali ajde iskreno reciti jel znate vec imena za bebu koje jos ni nema i koja kolica cete kupit i kako cete sobu uredit...
e pa ja znam sta cu posluzit kad dodju ljudi u babinje, gdje cemo se u stanu kupat i koje cemo pelene koristit.. eto toliko mi je psiha odletila..
a nekad si mislim bolje da toliko mastam manje boli nego da svaki dan patim sto je to daleko..
ne znam šta da ti kažem, kako da te utješim, samo ti šaljem zagrljaj i pusu.

samo polako.. drzim fige da ne zaglavis tu pre dugo s nama 

lillivanili je napisao/la:Sta se nas tice mi smo super,uzivamo u sexu bez brojenja plodnih dana,
s noga, s plafona, naglavacke kako god samo nek je ćejif![]()
(ljubomorna sam)

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.