, sad kad nije vruće, voda je manje interesantna, ili pokušaj s nekim štosnim čašama ako ti je jako stalo da baš vodu pije
(mislim, proći će ju to sa sokovima
)Sada je: 30 tra 2026, 02:57.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
, sad kad nije vruće, voda je manje interesantna, ili pokušaj s nekim štosnim čašama ako ti je jako stalo da baš vodu pije
(mislim, proći će ju to sa sokovima
)

švrćili je napisao/la:ma nas ti mantaju, u vrtiću nema mantanja.

.

. Set za caj sam kupila bez neke namjere iza toga. Konzumiranje vode je zgodna popratna pojava za koju se ne nadam da ce dugo trajati, jer ce joj set dosaditi s vremenom. Ali sve dok samo on stoji na njenom stolicu i nista drugo sto bi joj odvlacilo paznju (kao npr. plastelin koji je privremeno protjeran na vise police), nadam se da ce popiti koju casicu vise nego obicno.
mao je napisao/la:Travka, ne razumijem, možda sam krivo shvatila, ali zašto djetetu ne dozvoljavaš da jede samo? Pa to mu i te kako treba, od razvoja prehrambenih navika (i samoregulacije, on zna najbolje kada mu je dovoljno, nemoj dozvoliti da izgubi taj instinkt), pa do razvoja fine motorike

Lorena82 je napisao/la: više se ne uzrujavam, ne silim, ne vičem. ako hoće dobro, ako ne ne.

jedna izvodi svakakve pi*** da mu ugura jelo (i onda se cudi kad nece jest) a druga bi napravila svakakve pi*** (mislim na kuhanje) samo da pojede..... makar i slatkise..... naravno kruha i cokolina za sve obroke koje moze.... i puding... pa tako imamo puding od brokule i sljive il manga.... puding od mrkve i cikle..... puding od suhih marelica brokule cvjetace i cimeta.... necu dalje vidim da ste vec zelene u licu... odvratne su kombinacije al njemu zasad pasu.... a ja zadovoljna jer je ugurao barem tri zlice omrazenog zelenila.....

. To sam ja, komodna. Naslušala sam se svega, kako mogu dopustiti da mi dijete ne jede povrće, voće, gutala sam knedle. Al jbg, meni bilo bitnije imati opušten ručak. I evo ga, sada ga i dalje imamo, ne jede sve, ali ja joj ne uguram žlicu blitve već tu jednu jedinu stavi sama. Ljudi moji, nakon god dana ja presretna, evo i sada mo došle suze na oči kad se sjetim 

i napisala je da je gracilne građe heheheh
Iako ja mislim da je zdrava hrana ulaganje u budućnost, i mislim da mi pružamo dobar primjer, al eto....
TVmama je napisao/la:Imam dijete od 22 mj,do prije 10 dana jeo je savrseno,a ovih 10 dana koma
Danas je pojeo samo nekoliko zlica palente ujutro,kaka normalno
Nista ga ne boli,poseze za kolacima,cokoladom,ja mu ne dam..kuham 5 jela na dan,kupujem kasice..ne i ne
Jedino sto jede je spinat,i sad razmisljam da mu slozim jer ne mogu podnjeti da cijeli dan nije jeo..ustvari jeo je jos 1 bananu i mandarinu
Da se obratim pedijatru- kako nam on moze pomoci?
Sta da radim,sopam,ostavim? Da kuham svaki obrok spinat?
.... vratit ce se glad.....

TVmama je napisao/la:Imam dijete od 22 mj,do prije 10 dana jeo je savrseno,a ovih 10 dana koma
Danas je pojeo samo nekoliko zlica palente ujutro,kaka normalno
Nista ga ne boli,poseze za kolacima,cokoladom,ja mu ne dam..kuham 5 jela na dan,kupujem kasice..ne i ne
Jedino sto jede je spinat,i sad razmisljam da mu slozim jer ne mogu podnjeti da cijeli dan nije jeo..ustvari jeo je jos 1 bananu i mandarinu
Da se obratim pedijatru- kako nam on moze pomoci?
Sta da radim,sopam,ostavim? Da kuham svaki obrok spinat?

. Za sada,gladovanje Je trajalo vise od 2 mj,bilo jje mnogo dana dok je doslovno cjeli dan pojeo pola jabuke i par zlica palente
Odlično!

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.