Sada je: 08 kol 2026, 01:14.

Crne su kuglice od čokolade i meda sa sjeckanim bademima, grožđicama, cornflakes i limunovom koricom, nepravilne hrpice u košaricama su isto od čokolade i meda, ali sa sjeckanim i mljevenim lješnjacima i cornflakes. Bijele kuglice su od marelica i kokosa

sandram je napisao/la:Crne su kuglice od čokolade i meda sa sjeckanim bademima, grožđicama, cornflakes i limunovom koricom, nepravilne hrpice u košaricama su isto od čokolade i meda, ali sa sjeckanim i mljevenim lješnjacima i cornflakes. Bijele kuglice su od marelica i kokosa
Sireno, recepise pliiiz.
) i isto mislim idući put smanjiti maslac jer je suho voće dosta kompaktno, pogotovo kad se dobro usitni. Nisam imala niti likera od marelica pa sam stavila malo rakije i malo vode (voće je sve upilo), ali mislim da bi bilo bolje da je rakija npr. od breskve ili sl. jer mi je zbog šljivovice imalo blagu aromu šljiva (gosti se nisu ništa bunili 

anaši1507 je napisao/la:forest hvala puuuuuno na receptu

[/quote]

Ne smijem je sjeci, jer je cuvam za Bozic, a zivo me zanima jel sve na svom mjestu. Ne curi sad to sve, ali, kako sam je filovala u kalupu u kome se pekla, a njemu se stranice skidaju, sa strana curka.

Forest je napisao/la:Ako ne volite okus mlijeka u prahu u rafaelo kuglicma, ove su sa pudingom od vanilije, puno lakšeg okusa, a fine, djeca ih obožavaju![]()

erina je napisao/la:Forest je napisao/la:Ako ne volite okus mlijeka u prahu u rafaelo kuglicma, ove su sa pudingom od vanilije, puno lakšeg okusa, a fine, djeca ih obožavaju![]()
Može recept pliz

Forest je napisao/la:Da se i ja priključim![]()
Učim kako staviti fotku, hvala Mrs.E![]()
Torta od sira

)
, tako sam negdje pročitala )

ja u zadnje vrijeme ništa ne stižem pa sam se malo udaljila od ovih finih topica
fancy je napisao/la:Pravila danas Jogurt +Pavlovu tortu, drzala se recepta od pocetka do kraja, ali se desilo par propusta, ne zma kako![]()
1. Kora mi je jaaaaaaaaaaaako narasla, bas je debela, ali to i nije problem, kad odstoji (a stoji do sutra) spustice se.
2. Stavila sam zelatina koliko treba, ali su mi oba dijela, i svijetli, i crveni dosta rijetka, vidim da se svijetli steze, i vec je bolje, a crveni curi na sve straneNe smijem je sjeci, jer je cuvam za Bozic, a zivo me zanima jel sve na svom mjestu. Ne curi sad to sve, ali, kako sam je filovala u kalupu u kome se pekla, a njemu se stranice skidaju, sa strana curka.
3. Malo sam se zeznula, jer nisam vidjela promjenu boje, pa sam mislila da treba jos limuna, pa sam sipnula jos par kapi, vidim nista se ne desava, pa odustanem, to nece bitno promjeniti ukus ? Ili hoce ?
Malo sam je iskasapila, pokusavajuci da napravim koncentricne krugove![]()
![]()
Ali, zadovoljna sam na kraju, stoji, ne izgleda lose, i lijepo mirise
i meni se nije razlijevao crveni preljev jer sam radila ove međukorake:Tortu sa prvim slojem kreme i voća staviti cca pola sata do 45 min u ledenicu na pothlađivanje da se preljev stisne te postupak ponoviti još 3 puta sa uzastopnim filovanjem jogurt kreme i voća, sloj po sloj, jer se jedino tako neće pomiješati slojevi.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.