nastavite nas oduševljavati divnim tortama i korisnim savjetima

Sada je: 24 lip 2026, 10:15.

Balu je napisao/la:I ja sam jos u trazenju torti za "unutra". Vani ce biti Spiderman, radila bi sa vise katova. E sad koje torte, pojma jos nemam a danas sutra se trebam odluciti. Sjecam se da je Boysmama mislim pisala jednom da mora biti skroz spodnja ziheraska, vise biskvitasta itd. ali koja, da je ta ipak fina?! Meni, finija je torta, "teza" je za ticino.
Liv, kad je vama rockas?

mmar je napisao/la:Ajme TinchiKako su dobre, divne, savršene
![]()
A ovo od medenjaka

anaši1507 je napisao/la:mmar je napisao/la:Ajme TinchiKako su dobre, divne, savršene
![]()
A ovo od medenjaka
a ova snježna![]()
, prevelik zalogaj za mene, mislim naručiti jestivu pokrivku pa možda nešto uz to izvesti, ne znam još što bi i kako 

na jestivoj pokrivci će biti blijeda. A meni tek to nije to. Radije bi se potrudila napraviti sama butter transfer.

Liv Tyler je napisao/la:Predobro. Boje su mi odlične. Baš po mom ukusu.

Dobrodošla! 
nevenera je napisao/la:super je Fifi
kako tako stoji, ima nešto u njoj?
U svakoj nozi je štapić od ražnjića i tako je zapiknuta u tortu a noge su malo navlažene vodom, kako se i inaće lijepi 

Ali moje slike izbrisali su zbog reklame.
Stvarno nisam ništa reklamirala, ali dobro nema veze, ne želim se svađati ni sa kim. Čekam sad odgovor od administratora na koji način mogu se podijeliti sa idejama za ukrašavanje torte, ako ne mogu staviti svoje slike. Na mojim slikama stoji ime i prezime zbog sigurnosti zbog toga što slike kradu na internetu i prodaju ih drugim sajtovima kao svoje. Svi tako rade na blogovima i forumima. Gdje je tu reklama? Došla sam k vama zbog razmjene iskustava zbog toga što sam upoznata sa drugom školom ukrašavanja i dizajniranja torti i bilo bi meni drago upoznati se i sa vašom.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.