Sada je: 11 lip 2026, 19:50.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Stefanova_mama je napisao/la:Smanji postepeno izdajanje i stavljaj ga na svaki kme na grudi (zaboravi razmake izmedju dojenja) i menjaj polozaje pri dojenju tako da izvuce mleko iz svih delova grudi. Kad se skinete sa izdajanja grudi ce se izbazdariti na ono sto malac povuce.

trebala sam prije napisat na forumu prije bi se izreguliralo 

pojede je pola kad doji i nikako ga ne mogu natjerat da još posisa jer mu mlijeko sve curi iz usta kako se najede. sad me zanima dal bi bilo pametno da mu ponudim tu lijevu dva puta za redom da mi je proba ispraznit do kraja ili da nastavim svaku naizmjenično? jer dok ta lijeva dođe na red bude tolko mlijeka u njoj da opet moram brdo toga izdojit

alkemicar je napisao/la:ako desna može izdržati do tad, ja bih ponudila lijevu da olakšam
više ne izdajam ništa ali malac ipak sisa svaka 2h. jel moguće da sam ga ja sama sa buđenjem tako navikla? uglavnom meni ne smeta, bar jako dobro napreduje.

Lorena82 je napisao/la:i mogu reći da mi se mlijeko konačno ustabililo![]()
tamazd je napisao/la:Meni je jucer patronazna rekla da je prvi skok u razvoju izmjedju 6-8 dana
prvi klinac je dojio 13 mjeseci i par dana i točno se sjećam dana kad je bio taj zadnji podoj i mojih suza jer sam znala da je gotovo. on je sam postepeno odbijao dojku i nikako ga više nisam mogla nagovorit na sisanje 

sad mi je dosta bolan.

valjda je puno jači efekt kod dojenja drugog dijeteta. ja sa prvim uopće nisam osjetila let down

nema tu pravila, ja sam samo s prvim imala takav osjecaj kod let downa, i to jako dugo, i isto tako stalno mokre jastucice između podoja, drugi put sam sasvim slabo osjecala LD, a sad treci put samo u pocetku tako intenzivno.Lorena82 je napisao/la:valjda je puno jači efekt kod dojenja drugog dijeteta.

Liv Tyler je napisao/la:I tek sad shvaćam da je dojenje jedno veliko odricanje od sebe, ne samo užitak ali se isplati potruditi.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.