http://www.tportal.hr/komentari/komentatori/238277/Proleteri-iz-Hotela-Mama.html
Nemam djecu blizu te dobi, ali me svejedno plaši ta mogućnost

Sada je: 11 kol 2026, 07:55.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Crazy Daisy je napisao/la:jel ti ti mene
kod nas postoji i tradicijski element gdje se od jednog djeteta i ocekuje da ostane u obiteljskoj kuci, pa ako svi odu onda tek nastaje drama

Ne mislim pri tom na ručak nedjeljom i slično, nego gotovo svakodnevno. Moram priznati da se i Restorana Mama plašim, al to je već stvar gdje se lakše postaviti i objaviti nepristupačno radno vrijeme restorana, nego kod Hotela Mama gdje je to najčešće nužnost a rjeđe komocija. 

:

) samo da možemo plaćat najam i nedajbože vraćat se starcima 
Tanja, pa kad je puna Austrija ljudi s područja ex Yu

Crazy Daisy je napisao/la:tanja
cini mi se da i odgajamo sve nesamostalnju djecu, ono krenes sa citanjem lektire, a zavrsis sa kuhanjem za 10ero dvadeset godina kasnije.
najucinkovitije je poslati ih na fax u drugi grad. najmanja je vjerojatnost da se vrate

Crazy Daisy je napisao/la:tanja
cini mi se da i odgajamo sve nesamostalnju djecu, ono krenes sa citanjem lektire, a zavrsis sa kuhanjem za 10ero dvadeset godina kasnije.
najucinkovitije je poslati ih na fax u drugi grad. najmanja je vjerojatnost da se vrate
, u austriji je definitivno porastao broj mladih koji studiraju odmah nakon srednje skole, i onda je logicno da dulje ostaju s roditeljima.TanjaMT je napisao/la:ako stavimo salu i imigrante na stranu, u austriji je definitivno porastao broj mladih koji studiraju odmah nakon srednje skole, i onda je logicno da dulje ostaju s roditeljima.

Crazy Daisy je napisao/la:najucinkovitije je poslati ih na fax u drugi grad. najmanja je vjerojatnost da se vrate
al moj brat i ja u sve goroj situaciji

Crazy Daisy je napisao/la:pa sad i ti
sta ako im ostane hrane, steta je baciti ccc

A i vrijednosti su se bitno promijenile, jer sada su aspiracije mlade generacije daleko veće. Potrošačka ideologija otrgnuta s lanca nameće posjedovanje - stana, automobila, garderobe, gadgeta, bilo čega - kao ultimativni imperativ i bitnu oznaku ne samo statusa, nego i osobnog identiteta. Danas je, naime, in 'imati, a ne biti', kako bi turobno konstatirao pokojni Erich Fromm.
Crazy Daisy je napisao/la:cini mi se da i odgajamo sve nesamostalnju djecu, ono krenes sa citanjem lektire, a zavrsis sa kuhanjem za 10ero dvadeset godina kasnije.

u nekom trenutku kad sam počela raditi počela sam participirati u troškovima.
.
palunkica je napisao/la:Kod nas je suživot u istoj kući jednako tako dio tradicije. Pa većina odraslih je gradila kuću s najmanje dva stana - za djecu. Ja, iz svoje perspektive ne vidim lošu stranu suživota, dok svaka strana snosi svoje troškove i po mogućnosti ima odvojene kuhinje i ulaze.
Što se života s roditeljima tiče, živjela sam s njima do 30te, a ni sad se nisam daleko odmaknulau nekom trenutku kad sam počela raditi počela sam participirati u troškovima.

Crazy Daisy je napisao/la:aparthoteli su izvan ove price![]()
ja znam jednu 30+ koja zivi u svom stanu, ali nikad nists skuhala nije, niti je ves masinu kupila, vec redovito mami vozi prljavi ves![]()
meni je to vec sto bi bandic rekao, patolog

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.