Ajd ako nađemo probat ćemo i to čudo 
Sada je: 01 svi 2026, 07:28.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Ajd ako nađemo probat ćemo i to čudo 

klarita2 je napisao/la:nevezašto u receptima dohrane za 7mj stoji mol a u tablici sa 8mj?
mrs. eastwood je napisao/la:kako stojite s priborom za jelo, je li uopce zainteresiran? mislim na čašice i tanjurice... ima li želju bacati ih uokolo?možda držati u ruci tek tako... čisto da sudjeluje?
isto, mi smo imali takozvanu "vodenu žlicu", kad bih vidjela da pomalo odustaje onda smo davali tu vodenu. znaci samo žlica vode. to bi najavili "sad ide vodenaaa" i onda bi nastavila uredno dalje...

nevenera je napisao/la:klarita2 je napisao/la:nevezašto u receptima dohrane za 7mj stoji mol a u tablici sa 8mj?
previd, tenx
prebacila sam u 8 mj
provjerite tablicu prije probavanja uvijek jer se eto desi previdrusulica je napisao/la:Ja se povela za tim receptom, dala dvije žlice kašice sa mrvu mola sa 7 ipo mj i dobila crvenu guzu.

mrs. eastwood je napisao/la:na koje kupovne Silki mislis. koliko sam ja shvatila logiku oznaka mjeseci na kupovnim kašicama je samo po konzistenciji. sto je za veci mjesec to su komadi veci.
no - ti mozes uvijek skuhati zitarice - rizu, zobene... a kad dođe na red i tjesteninu raskuhati i dati s kašicom. isto onaj kombo od alnature banana jabuka pir ima bas komadica. mi smo tu obozavali.
a eko S. to ti nije opcija? oni i dostavljaju jednom tjedno na podrucju zg i vg. ako imas balkon ili cak u frižideru dosta moze povrce izdrzati.

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.