na kraju su uzeli neki komad mesa i kostiju koji bi se inace valjda trebao skartirati, nisam dobro razumjela, a nisam imala vremena pogledati jos jednom (iskreno, dovoljno sam vidjela i nije mi bilo potrebno ponavljati
). eh, uglavnom, on je objasnjavao sto valjda u mesnicama, tvornicama... rade s tim i takvim komadima. taj komad je najprije oprao u ves masini, onda ga je otapao i rastapao u AMONIAKU i oprao, zatim ga je samljeo u masini i voila - pravo pravcato mljeveno meso i ne zavaravam se da je to samo u Americi
daklem, potaknuta tim videom htjela sam vas priupitati jedete li kupovno mljeveno meso? kupujete li odvojeno komade pa vam mesar samelje ili meljete sami? junetina-svinjetina ili samo junetina, koje dijelove meljete?

ooh, zacudila bi se. i o tome sam prije koju godinu gledala, isto j.olivera, isto neka njihova reforma u skolama, pokazivao je djeci kako se rade oni fini pohanci. ne zelis znati
no, trenutno sam pod jakim dojmom 

Mljeveno mora imati malo masnoće, inače mi je presuho.
nema veze, meni je taj u krapinskoj blizi, nisam nikad bila u njemu, valjda imaju mesnicu, prilicno je velik.
.
tako da nema šanse da ga više kupim.