ili gdje ste vi organizirali prvu pričest klincima i kako ste bili zadovoljni?
Ovaj tjedan trebam donijeti konačnu odluku 
Sada je: 03 kol 2026, 20:49.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
ili gdje ste vi organizirali prvu pričest klincima i kako ste bili zadovoljni?
Ovaj tjedan trebam donijeti konačnu odluku 
.
saptacica je napisao/la:Bome ti uranila pošteno. Ja se još mislim oko broja ljudi, rado bi samo užu rodbinu i kumove, al moram vidit hočće li mi to proć
.

a sad tražim neko prikladno mjestašce...dobila sam par ponuda...
pa malu ostavim u bolnici a ja drito u restoran no bez obzira i to moram srediti 
Tinica je napisao/la:Ja sam popis gostiju napravila prije dva tjednaa sad tražim neko prikladno mjestašce...dobila sam par ponuda...
Meni u biti treba pored same sale i još jedna sobica gdje bi bila malena jer ona će onda imati samo par dana pa ne bi baš voljela da bude cijelo vrijeme sa gomilom ljudi![]()
A bit će veselo ako prenesempa malu ostavim u bolnici a ja drito u restoran no bez obzira i to moram srediti

ima kod groblja tipa dvije udovice, mali raj...ali to mi nije ni u primisli 
no malo dalja okolica

zato sad i kukam kad nisam pametna koji da izaberem

Tinica je napisao/la:Ma meni treba nešto puno bliže...ovo je sve krasno ali ne mogu sad maltretirati ljude koji ionako nisu iz Zagreba da još voze od crkve 50 km do restorana![]()
Sad imamo 5 restorana u užem izboru pa ćemo se odlučiti na jedan od njih. Ustvari ja ću odlučitizato sad i kukam kad nisam pametna koji da izaberem
![]()
Uff...ne volim kad sam tako neodlučna

), tamo možeš dojiti.

Tinica je napisao/la:Molim????![]()
![]()
![]()
![]()
Ma daj pa jesi sigurna da si tamo plačala?![]()
Pa kak? Ne kužim? Pa wc im je u sklopu restorana...tko ti je naplačivao? Izdali račun ili?
Ja sam zbilja tamo često jela i nikad ma nikad nisam plačala wc![]()
Pa ne mogu vjerovati...ovo mi je baš šok![]()
Znam da je to prakticirao Boban i to mi je baš bilo grozno...ali opet bilo mi je žao one tete dolje...![]()
I da...mi se na kraju odlučili za Lido, zakaparili i sad samo boga molim za lijepo vrijeme da klinci mogu šetati vani i naganjati se ispred restorana

s tim da ću mu ja još posebno uzeti i tortu za pričest
e sad to još trebam naći
a s obzirom da će biti dosta dječurlije mislim da se ne bi baš oduševili sa time

i ja sam takva
meni je to radi malca i da imamo lijepe fotke od pričesti sa tortom
neću ostati na njihovom tiramisuuu
...samo što znam je da ne želim imati pokrivku 

Tinica je napisao/la:Evo dogovorila sam se sa Lidom da će mi oni napraviti i tortu![]()
Jedna briga manje http://www.lido.hr/slasticarnica-galerija/
jer ionako kolač je uključen u meni a ova torta je više onak "za pokazati"
bogata, bež ili bijela ili bez kiča gore... 
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.