Ko se ne seća, ja rodila blizance (carskim) i imam popriličan višak kože na stomaku ali mi ni na kraj pameti nije da ga maskiram salom
. Radije taj višak spakujem u duboke gaće 
Sada je: 26 kol 2026, 12:35.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
. Radije taj višak spakujem u duboke gaće 

Al sam prije koju godinu smršavila malo više, pa sam, osim te 'kese' dobila i celulit oko struka. Zbilja odvratno.

Stomaka nemam,treniram ga ali imam viska koze od trudnoce,kad se sagnem izgledam kao ispuhani balon 

OK, imam kila viška, ali, za razliku od mog 'mršavog perioda', imam odličan tlak, dobru krvnu sliku. Metabolizam mi se usporio, istina, ali to je počelo još otkad sam pila lijekove za štitnjaču. Čak sam postala i dobrovoljni davatelj.
), nego kontrolirati se na duze vrijeme. Imamo godisnjicu mature u svibnju, pa mozda do tada
.
. Da volimo sebe i da ne padamo u bed i ne nazivamo sebe svinjama nakon pojedenog kolača
. Stomak u principu nikad neću srediti - popucali poprečni mišići, presečeni uzdužni mišići, svaki zalogaj se primeti. Ali, Bože moj, vreme ne mogu vratiti i da želim. Imala nekad kvalitetan stomak ali prazno srce

Sad si ti na redu.
.

ma ne, pročitajte bolje članak.KAL-ova stevija (ekstrakt) se vodi pod dodatke prehrani
,doduše davno sam ja bila vitka,ali ovoliku brojku još nisam vidjela na vagi 80.5
,jer ja ne da jedem ja fakat žderem
.I sad sam odlučila da je stvarno dosta,nikad nisam bila na nekoj dijeti,za početak ću probati izbaciti gluposti iz prehrane.Držite mi fige.
uzela par zalogaja iako sam si obecala da necu nista navecer jesti.
danni je napisao/la:i ja sam žderonja![]()
nemam puno za skinut, ali nakon što sam planirala skinuti ta 2 kila, ja dobijem još 2![]()
i sad sam i službeno najdeblja ikad (izuzev trudnoća).
na koji vi način pazite ?
jer ja ne mogu biti na dijeti

bubica11 je napisao/la:Ja najvise volim kad sam gladna jer se tada super osjecam,dok jedem odma sam teska tonu.Razlog je sto nemam kontrole kad da stanem nego ubacujem dok me stomak ne zaboli

. Da mi nije kume koja je tako ozbiljno shvatila ovo brojanje i računanje poena ja se ne bih makla sa mrtve tačke. Ovako me svaki čas cima na FB-u sa ''izračunaj mi ovo, izračunaj mi ono'', prosto mi je glupo da ne brojim i ja.Malopre bili i ona i kum, trebalo nas je snimati sa literaturom po celom trpezarijskom stolu, laptopom na jednoj strani, kalkulatorom na drugoj, svaki po olovku i papir i beleži šta ko računa... 

, ali se ne dam i gotovo. Ni MRVICE nisam pokupila, ništa, nada, nula, zero kruha. Potom
za brašno, tjesteninu i kolače. Do sada ne upadoh u krizu.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.