. Drzim fige.Sada je: 26 kol 2026, 12:35.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
, guzice i bedara nemam no to mi nikad i nisu bile kritične zone.
, kosti ispod vrata mi strše.
kad mi dodje ili malo krumpira za ručak ili kolače kad smo na nekom rođendanu.

. Svi odreda, naročito oni čoko i crunch
Što i nije prečesto,jednom u dva mjeseca možda. (i onda mi je to i ručak i večera, nikako samo večera ili ono ajd tu smo pa da pojedemo makar nismo gladni
I one su mi ustvari jedini porok. No ni njih ne jedem prečesto pa ispada i to OK. 

jučer bio PRVI dan s povrćem!!!

, sad ćeš cijeniti povrće.
kod mene obratno, ak mi pašu u struku onda su mi prevelike u guzici i bokovima
a ne volim da me gore stežu pa mi skoči špek preko ruba kad sjednem to mi je groooozno. Uh
sad se još švercam, jakne duge i tako to pa nosim prevelike, ali već me panika hvata jer naći model koji mi paše nemoguća misija. Jedne sam odnijela šnajderici na sužavanje pa ću i ostale ak budu ok.

Push-in (Secret)
Designed for real women with real curves, Salsa created Secret- a pair of jeans with a triple effect: push-in effect that slims down the abdominal area, tummy tuck effect that shapes the waist and the push-up effect that highlights the curves. Secret provide the most incredibly slimming effect.

folne je napisao/la:teutonija za tebe su Salsinine trapkePush-in (Secret)
Designed for real women with real curves, Salsa created Secret- a pair of jeans with a triple effect: push-in effect that slims down the abdominal area, tummy tuck effect that shapes the waist and the push-up effect that highlights the curves. Secret provide the most incredibly slimming effect.
Ja bi zapravo traperica prodavat trebala
nisam vec dugi nasla si dobre traperice, bas bi dobro dosao savjetnik za traperice 
još samo za meneteutonija za tebe su Salsinine trapke
reci di to ima? 

folne je napisao/la:A za one od 55 koje bi htjele izgledati kao da imaju 50
al mi Salsine trapke stoje ko piletu sise. Užas. 

folne je napisao/la:A za one od 55 koje bi htjele izgledati kao da imaju 50

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.