nebitno.
Sada je: 30 tra 2026, 03:05.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
I dalje radimo s njom doma idemo samo na kontrolne "preglede" kod defektologa jednom u 3 mjeseca. Zivot koji je u trenutku kad smo shvatili da s Enom nije bas sve kako bi trebalo biti i postao nocna mora nespavanja, stalnog putovanja, nakuhavanja, svakodnevnog vjezbanja, konstantnog usporedjivanja i ljubomore, straha se pretvorio u nesto prekrasno a Ena u jednu predivnu komunikativnu druzeljubivu djevojcicu. Zivimo skromno nemamo svoju kucu ali kao sto je suprug rekao sta ce mi kuca da mi djete udara glavom u zidove jer doslovno je tako bilo. Ena djevojcica s kojom mi je trebalo tjedan dana da obrati paznju na mene i prestane slagati cipele danas me vuce za ruku i konstantno trazi moju paznnju. Koja nije reagirala na moje poljupce i zagrljaje danas mi kaze "mama ja te puno volim i nikom te ne dam" dok me grli i ljubi. Znam da imam posebnu djevojcicu i da je njoj bilo teze nego svima nama koji smo radili s njom i najponosnija sam mama na svijetu.

,tako da se bojim da ce to sutra zavrsiti lose

a opet, glavu gore i kopaj dalje. a btw. gdje ste vi? mozda bolje u zg probati s pretragama?

imas pravo traziti uputnice, ili, ako ih ne mozes dobiti, trazi drugog pedijatra i jos jedno misljenje.TVmama je napisao/la:ja bih htjela da jos posjetimo logopeda i defektologa,ali to je samo moje misljenje.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.