bigmamma je napisao/la:Pa ti si stvarno mlada, a ja mislila kak sam ja prvo s 26 premlada rodila. Dobro, svi smo različiti, ali ja ponekad mislim da sam trebala tek sad u tridesetima početi rađati. Meni je sad puno lakše nego prije 5 godina s prvim. Vjerojatno tu ima veze i iskustvo i praksa pa sam i zato opuštenija i uživam više

Ti definitivno stigneš još svašta, i više od jednog

ne kazem da nisam mlada, al vjeruj koliko god ima to svojih mana, toliko i prednosti, ja sam se jednostavno osjetila spremnom za brak i djecu, jer sam upoznala
pravu osobu, koja mi je u svemu podrska i radost, i vjeruj nisam se pokajala, ne kazem da mi je bilo lako, ne nikako al isplatilo se moje muke...
jos imam puno toga za naprvit, kao npr. zavrsiti faks koji sam napustila, zaposliti se, itd i sve ostale stvari koje me sljeduju....
samo sto su brak i djeca dosli prije svega
znam da nisam jedina
zamisli da sam blizanacku trudnocu imala s npr.35, moja je strina rodila blizance s 40 god., mozete li zamisliti tu muku, jos je rodila u kuci, nije
stigla do bolnice, uhhhh
sva sam se najezila, jos kad mi pricala kako je sve prosla, porod i trudnocu, mogu ti samo reci, tesko....
06.07.2006. LORENA u 1:4o am
06.07.2006. KLARA u 1:45