naručila sam ih preko interneta.
ovako, ja i moj dragi pokušavamo dobit bebu od prošle godine od 3.mjeseca
ali nikako da uspijemo. Ja sam prije nekoliko mjeseci naručila te lh trakice i svaki mjesec
iskoristim po 3-4 trakice, mensturacija mi je uglavnom točna - 28 dana, a zna se desit
da dođe i dan/dva prije
... znaći ja počnem testirat tri dana prije nego bi morala imatovulaciju. Jučer sam napravila test i na trakici se pojavila i druga crtica, no nije bila
niti iste boje kao kontrolna, niti tamnija, nego svijetlija, ali znaći bila je
..e sad napravila sam i danas test i druge crtice uopće nije bilo, a ovulacija "po kalendaru" bi mi trebala bit sutra.
Kako je to moguće, znaći li to da s mojom ovulacijom nešto ne štima?
U biti to mi se svaki ciklus kad testiram dešava, ali nikad ni do
sada od kad testiram ta druga crtica nije bila boje kao kontrolna niti tamnija, uvijek svijetlija...
Ako je u međuvremenu, nakon što ja taj prvi dan testiram, meni možda nastupila ovulacija
mada trakica pokaže svijetliju boju, da onda drugi dan ako je ovulacija bila da li zato više nema na testu druge crtice?? ili? ustvari hoću pitati da li je lh test nakon nastupa ovulacije, ako se tada napravi negativan ili kako to ustvari funkcionira?
Nismo još zbog toga posjećivali doktore, no već me sad po malo hvata panika zašto
ne možemo dobit bebicu i da je vrijeme da se pokrenemo na pretrage...
nismo u braku, no htijeli bi bebu dobit i stvarno se trudimo da "ne fulamo" plodne dane,
ali ništa

, a ako ti bilo što treba ovdje možeš stvarno saznati svašta i dobiti puno korisnih savjeta i puno podrške!