Sada je: 18 tra 2026, 12:50.
Moderator/ica: nadicab

. U tom labartoriju vecinom vade djeci iz prsta, i tehnicarka sta je vadila je mislim nova, a mi nismo isli za tim da bi mogla nastat neka razlika, u svakom slucaju na greskama covijek uci
.

. Makar sam vidila da i ona ima svoje nuspojave, ali je dr rekla da se puno roditelja kod Topamaxa zali na iste probleme, sa usporenoscu, zaboravljivozcu.. Inace, za ovaj malo poviseni GGT je rekla da to nije nista, sve je to ok dok ne predje 100.Razina Depakinea u krvi je ok. Pozdrav svima !!!!!!!!!

Svjesna sam kad to tako kazem da puno trazim, ali....

ne idemo u bolnicu jer nam ne mogu pomoci a samo se izmaltretiramo. Zvali smo hitnu samo 2x kada mu epi nije prestejao niti nakon klizme

. Sad se pitam je li imala napadaj ili je to kakav tremor ruke, ili nesto takvoga, vidit cemo kad iscitaju eeg. A curica mi se jutros digla i s velikom temperaturom i boli u grlu,tako da postoji mogucnost da ju je to isprovociralo, srecom nije islo dalje. A eegeovi su joj svi redom bili multifokalno zarisno promjenjeni, i ne mogu vjerovat da je sad odjednom eeg poceo licit na nesto.Trebali smo danas jos skinut Topamaxa, ali sad smo na cekanju, valjda dok doktorica ne vidi nalaze i ne odluci sta i kako dalje. Kepra nam je uvedena u punoj dozi, ne primjecujem nikakve nuspojave osim pocetne pospanosti koja se izgubila, ali je i na tri ljeka, pije jos uvijek Depakine i Topamax se pomalo izbacuje(vec ga se pola izbacilo zapravo).I zbilja se vide promjene nabolje, bit cu sretna ako ju Kepra bude drzala...

. Pijemo je vec mjesec dana i stvarno mi se cini ok ljek, istina kako se pocela skidat s Topamaxa dijete mi je naglo zivnulo, mozda sad kepra dolazi vise do izrazaja
. Mislim veceras mi je prije spavanja sama smisljala zadatke iz matematike, prije par mjeseci bi se na momente jedva fokusirala na nesto, a memorija ajme, ucili bi pjesmicu doslovce 7 dana, tako sam sretna ako mi se ova kombinacija pokaze ok. Kako je Denis , gdje je, nisam danas bas bila na internetu pa nisam citala najnivije bisere iz vase skole
.
.

. Pozdrav svima !!!!!!!!
. Pozdrav svima !!!!!!!!

je, bas sam sretna,a ova i prosla godina na Topamaxu se ne da ni usporedit. Kakva je situacija kod vas cure ? Pozdrav !!!!!!
Ajme, predivne vijesti, tako mi je drago !!!!! Skidanje dijela terapije, predobro zvuci, super, super, super !!!!!!!

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.