Hvala cure unaprijed

Sada je: 05 kol 2026, 16:01.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

.
mrava je napisao/la:Na Facebooku ima odlična stranica ,,Robica snova''

mrs. eastwood je napisao/la:mrava je napisao/la:Na Facebooku ima odlična stranica ,,Robica snova''
sto to nije ilegalono - mislim takva trgovina?

Madir je napisao/la:Kruh, peci sama![]()
Jajca, šparoge,kulen, ribu,od neki dan i mlijeko, sve ja to kupujem ilegalno.![]()
Kupujem i na fejsu, briga me šta je ilegalno, ako mi paše.

mrs. eastwood je napisao/la:nego - primjerice Mišulice. imali su FB stranicu na kojima su pisali da su to njihove papuce i da se oni trude i u tom stilu. ja sam narucila misulice i uspostavilo se da su kupljene preko interneta i preprodavane ovako. po meni je to bila prevara, iako su mišulice bile ok.
), ostaje mi, za sada, Kayin prijedlog pa ću vidjeti šta je to, uopće.A, myus.com? Ne moze bolje.
, preslatkih...ostalo moram u miru vidjeti kao i ovo za dostavu ako mi se bude isplatilo.
titirlica je napisao/la:
zwerka ako imaš negdje neki link ili znaš za neki dućan gdje ima kupiti robe koja se ne proizvodi u kini pliz prosvijetli me![]()

ideeeš miki
ama zwerka pa koja je razlika između tih koje si obrisala sa fejsa i ovog "hrvatskog ebaya" ?...samo ljepše zvuči

titirlica je napisao/la:hrvatski ebayideeeš miki
ama zwerka pa koja je razlika između tih koje si obrisala sa fejsa i ovog "hrvatskog ebaya" ?...samo ljepše zvuči
![]()
btw. next robu šalje preko DHL-a , a ovi deru sa carinom i svojim špediterskim uslugama

btw. next robu šalje preko DHL-a , a ovi deru sa carinom i svojim špediterskim uslugama
palunkica je napisao/la:Next šalje DHLom, ali ne naplaćuju ništa, ako je do 160 kuna za sad.
Iza 1.7. ćeš moći kupiti koliko hoćeš i nećeš plaćati carinu ni PDV
Iza 1.7. ćeš moći kupiti koliko hoćeš i nećeš plaćati carinu ni PDV

. Jedino ne znam je li solidna i kvaliteta jer su po cijeni tu negdje kao i ovi već gore preporučeni.

zbog 4 kune aloo 4 kune mi žele naplatiti carinu i svoje troškove , poslali mi ponudu na 235 kn za proizvode koje sam u next-u platila 164 kn
, kupila sam kapicu za bebu, haljinicu i jedne tajice za bebu ma mislim stvarno su odurni
ali nula bodova , kaže carinik je zadržao robu jer prelazi dozvoljenu vrijednost , maa daaj molim te 

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.