Sada je: 26 kol 2026, 10:17.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

ja i dalje tamanim sve što stignem ali vježbam puno pa me to izvlači 

meni je najbolja dijeta, brojanje kalorija. jedeš šta hoćeš i zbrajaš pa sad je na tebi izbor hoćeš li žderat malo visokokalorične i nezdrave hrane ili puno niskokalorične i zdrave hrane.
glavno da se špek postojano drži
moja velika ljubav

she je napisao/la:Ja sam beznadežan slučaj
, inače koliko mlatim i u koja doba dana imala bih 100 kila.

mirbi je napisao/la:Ja također spadam u one koji ne jedu kad se živciraju. Stvari su krenile naopako početkom prošle godine, prestala sam se nervirat.
, samo sam živac pa se to toliko ne primi obzirom koliko jedem
.

Kaya071 je napisao/la:Lorena, koliko ti imas godina (ne moras reci tacno, nego otprilike, u dvadesetim, tridesetim...)

Još 3-4 kg i ja zadovoljna.
, ja trebam toliko skinuti i znam da ću biti super psihički i fizički...mene kila više preko Božića toliko učini tromom i žifčanom da je to koma.

Dugo, sve ovisi o tome šta tebe zadovoljava. Ja ne težim biti mršava, samo želim bit u boljoj formi.
i takva želim i ostati, ali ne da nisam u formi nego sam u debelom podzemlju - znači, istom težimo...ja sam svjesna da bi 3-4 kile manje na meni izgledalo kao da sam puuuuno skinula (jer i jedna kila više me čini užasno tromom i nervoznom iako se to ne primjeti na izgledu)...
.mirbi je napisao/la:I, da, Lorena, ti si beba.

Kaya071 je napisao/la:Lorena, cekaj, jos malo pa ces vidjeti kako to brojanje kalorija bas i ne fercera (u stvari, mozda ces ti biti izuzetak od pravila). To da mozes pojesti sta hoces, sve dok se uklopis u svojih 1800. Jok. Metabolizam usporava i usporava i usporava i debljas se od samog pogleda na pomfrit. I tada se krenes druziti sa proteinima a kazes baj baj ugljikohidratima.

Znaš da praksa čuda čini...

i to već sad a niti ne mogu pošteno pazit na dijetu. mene sad trenutno mrda količina hrane a ne kvaliteta.

). Dalje od toga ne mogu. I nikad se ne odričem čokoladnog kolača, ako imam priliku. 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.