Sada je: 24 lip 2026, 12:42.
Moderator/ica: nevenera

potpis!Dulcineja je napisao/la:Za tako malu bebu toplo preporučam koju nježnu pusu za novorođenče.

. Tako imam 2 'nove' AIO i to odlicne pelene
. Jako ih volim:).

. I iznutra i izvana (zato stavljamo zastitne gacice) osim u AIO. Postoje stay dry lineri i ulosci s kojima je guza skoro pa suha (naj naj su mi ittybitty sto se toga tice).
:di mi je kraj: nisam skužila je li se guza u platnenima maže nekim kremicama ili ne? ili je u biti i to stvar iskustva - pa ako vidim da je potrebno mažem, ako ne, ništa? (šta je ovo mudar zaključak
)
. Nisam budila zbog popisane pelene, ali kad je bio budan mi je odgovaralo da imam nesto za raditi, a ne samo ga nosati po kuci
.sada kad je veci presvacim u stvai ponekad i rjedje jer bude duze i suh.
. Ali znalo se desiti da zaspi u setnji pa odvali par sati i nije nikad bilo problema. Kao sa nocnom pelenom (nocu sam obicno stavila i stay dry).
Možeš naručivati pelenu po pelenu, što je neisplativo s obzirom na poštarinu.

za početak ću uzeti nekoliko malih pelenica za novorođenče i kombinirati ih sa jednokratnima.
da uspiju platnene
ove za novorođenče će sigurno biti polovne pošto ih svi kratko koriste 

salica_kave je napisao/la:hvala svima na odgovoru i pomoćiza početak ću uzeti nekoliko malih pelenica za novorođenče i kombinirati ih sa jednokratnima.
Ako bude išlo, dok preraste newborn, imat ću dovoljno vremena za naručiti dovoljno OS. Ako vidim da pletnene nisu za nas - opet manja šteta nego da kupujem napamet 20 i više pelena. Čini mi se tako najpametnije.da uspiju platnene
p.s. mala bornice - javim ti se čim se odlučim kojeove za novorođenče će sigurno biti polovne pošto ih svi kratko koriste
.
. Tu najvise petljam... Ali sad sam mu 2 noci stavila obicno slaganje, bez dodatnih ulozaka posto sam skuzila da trenutno piski tek kad se probudi.
M je dobila proljev od antibiotila pa smo zmazali gotovo pa sve platnene. Sad su čiste, ali odbijam ih montirat jer joj i ova pelena nakon sat vremena toliko smrdi na antibiotik da ne znam tko bi izbio ovaj smrad iz platnenih. A taman sam ih fino odsmrdila 
salica_kave je napisao/la:Ako bude išlo, dok preraste newborn, imat ću dovoljno vremena za naručiti dovoljno OS. Ako vidim da pletnene nisu za nas - opet manja šteta nego da kupujem napamet 20 i više pelena. Čini mi se tako najpametnije.

crna ofca je napisao/la:. A taman sam ih fino odsmrdila

nemam pojma što je tosilki je napisao/la:si probala kuzo?

silki je napisao/la:kuzo/kuzu
http://www.biobio.hr/kuzu-100g-11919
to je jedan od sastojaka čudotvornog napitka z azaustavljanje proljeva.
izmrviš u mužaru jer su granule u napudras guzu time.

kupit cu onda i newborn zalihu 

XDulcineja je napisao/la:Nemoj pretjerivati s newborn.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.