Sada je: 17 kol 2026, 18:19.
Moderator/ica: nevenera

pardon u Istru 
Kolberg je napisao/la:meni ti je to sve Dalmacijapardon u Istru
.

.
. Moja je s drukerima, takve su mi draže. Divna je pelenica - mekana, nježna, dobro upija, stay-dry sloj na ulošku. Postala mi je najdraža pelena za noć
. Šteta što sad stvarno imam dovoljno pelena
, inače bih uzela još takvih jer nije preskupa za odličnu pelenu. Dugi uložak mi nije problem. Preklopim ga na 3 i stavim ispred.
, i dogodila minse nezgoda: otpao je druker koji drzi ulozak... Nisam bila njezna dok sam odvajala ulozak, stvarno nisam, ali tako radim sa svim drukerima i nije mi se jos desilo. Jako su cvrsti pa pazite...da vam se ne desi ko meni.... Srecom taj druker nije bitan, a pelenu cu udomiti:lol. Ostalima ce kolberg poslati neostecenu pretpostavljam...

nevenera je napisao/la:uspjeli smo se lijepo pokakit u pupeko

..konačno savršen model za moju curicu vitkog trupa i debelih nogica.... iako ima skoro 12 kg čini mi se da će je moć još duuuugo nosit.... mekana, tanka, prekrasna........

Kolberg je napisao/la:hvala neve![]()
Pa naravno da je sa jednim drukerom unutra kad ga je MB strgala

. Sa uloska je otisao ali ako pazljivo pogledas naci ces rupicu:).

jelatica je napisao/la:uh,, pupeko su zakon!! mjenjam sve svoje nepupeko pelene za pupeko...konačno savršen model za moju curicu vitkog trupa i debelih nogica.... iako ima skoro 12 kg čini mi se da će je moć još duuuugo nosit.... mekana, tanka, prekrasna........

.
.Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.