Postao/la Floribunda » 24 svi 2013, 18:15
imamo dvije tutu,jednu onu 3 u 1, sto svira,i druga obicna od millera,al nece u nju jer mu pise ostane gore, i nikako ga stavit dole,neka uska,mislim da je vise za cure nego za decke.uglavnom uvjek se kolju oko te jedne.obje tute su cijelu zimu bile u dnevnom,pricamo cilo vrime kako ce piskiti i kakati u tutu....
malo sam ja nervozna i oni to osjete...jucer smo imali 3 piseknja u tutu,i 3 hlace,danas jedno u tutu,,a dva u hlace.bila sam ljuta na njega jutros,diga se sa pelenom od kila i po,nisam mu skinula nocnu pelenu.diga se u 8 i po,i ja ga odma na tutu stavila,al vjerovatno se popiskija minutu prije,do 10 i pol sam cekala i vrebala sa tutom oce li piskiti,na kraju smo isli u ducan i kod sveki sa tutom,sa onom velikom torbom od dm,jer tuta je ogromna.nije se uopce popiskija ni kod sveki,da bi u podne dosli kuci,i tu se popiskija u hlace,zapravo u tutu jednu veliku kapljicu a ostalo vani,mislila sam da zadrzava...da namjerno nece da piski jer je pio,i sve zivo.uglavnom kad se diga ,popiskio se u tutu,i onda je trceci dosa do mene ,da kaka,njemu je 'kaka' sve i piskenje,a kakanje jos nismo imali u tutu,jucer uopce nije kakaja,znate kad sam mu dala monte,jer to znam da uvijek djeluje ,da ce kakati,ali nista do sad...inace uvik kaka vise put dnevno,strah me da ne zadrzava...
al ono sto sam tila reci ,trcao je do mene i vice kaka,al dok sam ga ja skinula i sve,pobjeglo je...mama ima spore reflekse.uznemirija se,mislija je da cu vikati,rekla sam da je sve ok,i onda se smirija.sad ga stavljam na tutu al nista,digne se i kaze dotaaa.da je dosta...tako da to smatran malim korakom naprid,kuzi da ce piskiti...sto mi je ogromno olaksanje...
polako samo treba zivce stavit u fridj.i preziviti to...
mala mi pravi probleme jer hoce nositi gacice hoce sjediti u tuti,probala sam oboje stavit na tutu,kao zajedno da se odvikavaju,al to ne ide ona je serlalala po kuci,cuda su radili,pa cu se prije posvetiti njemu,a onda njoj,a do tad ona sjedi na tutu u peleni,i pravi mu drustvo..i to je jedan oblik odvikavanja,priprema.hahahh
Mala Flor 2011
Mali Flor 2010