Sada je: 11 lip 2026, 22:51.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Stefanova_mama je napisao/la:Ponudi mu bez obzira na razmak izmedju podoja.
Razmak se uspostavi tek kasnije u prvim nedeljama bilo je dana kad su sikili neprestano (narocito kod skokova u rastu) i dana kad su imali skolske razmake.
Kako stoji sa popisanim i pokakanim pelenama?

Zwerka je napisao/la:I moze mi netko objasniti kako tocno znati da beba guta, osim po zvuku gutanja? Cijelo vrijeme podoja mora biti prisutan taj zvuk?

rekla bih da je vama upravo krenulo na bolje!Zwerka je napisao/la:ispratni mi dojku, cujem ga kako guta, mlijeko mi se otpusta svako malo, imam ga puno, jos se izdajam ( na vrhu izdojenog se stvori ko vrhnje- znaci masno je ), sve pelene su mu popisane, od jutra do sad je kakao 2 puta lijepo zute boje, sisa svaka 2,5-3 h i izmedju toga ima neke krace podoje.
Zwerka je napisao/la:Mi doma imamo vagu za vaganje povrca na grame- izvagala sam se ja, MM mi dao malog u krilo i po nasoj vagi ispada da je skoro pa vratio porodjajnu tezinu.

i jos par stvari koje su dobri pokazatelji, a opustite se glede vage.sany je napisao/la:pelene, dovoljno mlijeka, guta,

nadam se da će brzo bit bolje 

sany je napisao/la:glavno da znaju sta je i da prodje pa cete nastaviti, pazi sad i na sebe, malo se izdoji ako bude napetosti u prsima
nevenera je napisao/la::hug nadam se da će brzo bit bolje

mi smo se jako dugo uhodavali, čak tri mjeseca sam svoju malenu dojila na šeširić. na koncu smo skupile lijepi staž od 13 mj. bit će sve OK, držite se, bitno da ste zajedno. sitno izdoji ako bude potrebe. 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.