Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
25 ožu 2013, 13:12
Zna li netko gdje se može napraviti kombinirani probir preko uputnice? Mislim da su prije radili u Vinogradskoj, a moja gin kaže da radi samo Harnica i još jedna privatna ordinacija, al s obzirom na tko koliko se trudi, nekak joj ne vjerujem ...
25 ožu 2013, 13:36
Koliko znam radi i vinogradska, a vjerojatno i druge bolnice tipa Petrove i Sv. Duha. Bit je da se isti dan napravi uzv i izvadi krv, pa se onda ti rezultati zajedno tumače u nalazu. Najbolje ti je nazvati bolnicu koja ti najviše odgovara i pitati kakva je kod njih procedura, jer se u pravilu za uzv naručuje.
A rade sigurno i svi bolji privatnici (Vili, Ginekos i svi drugi), samo što onda vadiš krv ili na uputnicu ili u privatnom labu, a uzv radiš kod njih.
25 ožu 2013, 15:50
Već su mi u Petrovoj napravili mjerenje nuhalnog nabora, probir nitko nije spominjal, pogotovo ne da se moraju paralelno radit. Aaaaaaaa poludim na takve stvari!
Hvala za info.
25 ožu 2013, 18:02
ja sam radila mjerenje nuhalnog nabora na SD i s tim nalazom odmah otišla u Breyer lab.(upisali sve s nalaza uzv) izvadili mi krv, platila 350 kn i nalaz mi poslali isti dan na mail.
25 ožu 2013, 18:35
Meni su krv vadili ujutro u 7 sati u poliklinici Villi i zajedno sam je sa nalazima i
Mjerama nuhalnog nabora morala do 9 sati odnijeti u Vinogradsku. Sa uputnicom se probir radi u Vinogradskoj i nalaz je gotov drugi dan.
26 ožu 2013, 13:21
Hvala za info. Naručila sam se kod Harnice za oboje. Baš sam ljuta na svoju gin radi davanja poluinformacija. Sve joj je teško ...