Sada je: 27 srp 2026, 11:27.
Moderator/ica: Diami

MON je napisao/la::lol
ali ne bih rekla. naime, ono što ti govorim jest da ako se dijete golo i mokro ne pothladi na 27 stupnjeva u kupaonici, zašto bi se pothladilo u tankoj majci i tankim hlačicama na istih 27 kad izlazi iz rodilišta?
da, obukla bi hlačice ali ne radi hladnoće nego radi autosjedalice i eventualnih promjena u temperaturi. ali nikako ne bi stavila tri sloja odjeće.

MON je napisao/la:naime, ono što ti govorim jest da ako se dijete golo i mokro ne pothladi na 27 stupnjeva u kupaonici, zašto bi se pothladilo u tankoj majci i tankim hlačicama na istih 27 kad izlazi iz rodilišta?

Iznimke koje potvrđuju pravilo
Poneko dijete i poneka odrasla osoba ne odgovaraju uobičajenim normama tjelesne topline. Ako ste vi jedna od onih osoba kojima je uvijek vruće dok je drugima hladno, ili vam je hladno kad je svima drugima vruće, vaš osobni termostat neće vam biti pouzdana odrednica za oblačenje djeteta. U tom slučaju za pomoć u oblačenju bebe zamolite osobu čiji je osjećaj za ugodu primjereniji (supruga, majku ili neku drugu dostupnu osobu od povjerenja).Također, ako vam se čini da je vaše dijete toplije ili hladnije od vas, prihvatite to i oblačite ga u skladu s tom činjenicom.

ronin je napisao/la:mi smo sina iz rodilišta prije nekih desetak dana iznesli obučenog u dva sloja, imao je pamučni bodi dugih rukava, pamučne duge gaće, čarapice, i pliš dvodijelno odijelce gore.stavili ga u nosiljku autosjedalicu, pokrili dekom, stavili pamučnu kapicu. bilo mu je taman
u biti ga i doma dalje oblačim slojevito, jednostavno mu paše jer je jako jako zimogrozan
Liv Tyler je napisao/la:ronin je napisao/la:mi smo sina iz rodilišta prije nekih desetak dana iznesli obučenog u dva sloja, imao je pamučni bodi dugih rukava, pamučne duge gaće, čarapice, i pliš dvodijelno odijelce gore.stavili ga u nosiljku autosjedalicu, pokrili dekom, stavili pamučnu kapicu. bilo mu je taman
u biti ga i doma dalje oblačim slojevito, jednostavno mu paše jer je jako jako zimogrozan
Cestitam. To je cetvrto?!
Iako moram priznat da nisam znala niti da si bila trudna.
![]()
Sorry na off

nakupovala sam sve malo tako da je na kraju imao moje odijelo koje sam imala na krštenju
a bilo je toplo početak 8. mjeseca.
...a pogle vrijeme vani
...tako da sam odlučila bodić košuljicu u kompletiću sa preslatkom haljinicom
, štramplice, i gore kaputić
To je sve tako majušno, minijaturno tak da imam i ugssice za nju
a imam i cipice... to ću još vidjeti...i da gore obavezno kapica...Imam ja i bundicu koju sam joj kupila za slijedeću zimu no mislim da nam neće biti potrebno da nam glumin skafander, a imamo naravno i dekicu
ma živa lutkica kaj da vam velim

.

Trenutno korisnika/ca: / i 49 gostiju.