sinoc pred spavanje,sladoled,kruh sa nutelom,puding i cips

Sada je: 26 kol 2026, 00:53.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

. 

.

I još teže skinuti
. A dozvoljavam sebi da me iz temelja ljuljaju raznorazne gluposti, došla sam do situacije da sam, posredno ili neposredno, sama kriva za sve nepravde sveta i onda udri

svaka čast. ja samo čitam o vašim dobrim rezultatima i mislim si kad ću ja krenut. valjda 1.07. kad ću se trebat u badić skinut
ja te donekle kužim jer ja sam isto "emocionalni žderač"....inače stvarno pazim da ne jedem junk i većinom mi uspijeva ali kad sam u depri onda od jutra krenem u pohod. meni je najgore šta onda znam doslovno ubacivat hranu u usta bez gutanja, samo se tovim kao da mi je sutra kraj. tek dok stanem i udahnem skužim da sam progutala 3 krafne i vrećicu čipsa

Lorena82 je napisao/la:gris ti je pšenična krupica. kao što je palenta kukuruzna krupica
a bas se ponadala...

Lorena82 je napisao/la:to ti spada pod proizvode od žitarica.

. Nista smesnije od tudje muke 

bubsek je napisao/la:Ja obozavam svoju djetu,ne gladujem a kile idu dolje u manjku sam 8 kg...skoro 10cm manje u struku...
a sto je najbolje ne vjezbam...(preljena za to)...

.
Doduše, i plesala sam, valjda se nije sve primilo.

kazem mozda ti ali ja ni kapi 
u biti niti nije bilo tako teško, ne jedem slatkiše i grickalice uopće (kolači se tu ne broje), izbacila sam kruh max moguće i ne jedem poslje 19h. ne vježbam kojih 2 tjedna već
, malo mi se zmrdala koncepcija dnevnih aktivnosti, moram opet vježbanje negdje ubaciti. ili još bi mi bolji poticaj bio da me netko ritne u guzicu
tako da se istinski bojim za svoj rezultat da ga sad ne zeznem bubica11 je napisao/la:K
Kontam da si uzmem P90X pa da krenem ozbiljno vjezbati kuci![]()

Mislim, ok, nisam jela previše konkretne spize, al slatko...
Lorena82 je napisao/la:samo bi nešto pekla a to najčešće ne završi dobro jer ja i kolači ne možemo biti u istoj prostoriji bez da netko ne nastrada

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.