Zwerka je napisao/la:Nek mu dam cicati i onda na to jos nadohranu, i na moj upit dal ima sansecda izbacimo AD nakon sto pocne dobivati ili nakon sto otklonimo sumnju na anomaliju, izbacimo potpuno AD i vratimo se samo dojenju, rekla je da jako tesko- da u pravilu djeca koja pocnu sa AD vise nikad ne ostanu samo na dojenju![]()
Pisala sam o tome puno ovdje, Paula nije gotovo uopće dobivala na težini, nakon prvih mjesec dana bila je na +60g. od težine s kojom smo došle doma iz bolnice, dakle nije ni došla do porođajne.
Pa smo nakon kombinacija i kombinacija i varijanti dojenja/izdajanja, morali dodati adaptirano. Ali smo se nakon cca mjesec dana vratile na isključivo dojenje. Čim je malo stasala, prestala spavati dok cica, dojenje je krenulo.
Kod njenog dojenja greška je bila što je stalno visila na cici, ali isto tako stalno i spavala. Tako da bi svaki puta pocicala samo vodeno. A ja to nisam skužila.
Maksu sam radila kompresije, direkt u usta izdajala, i dobio je preko kile prvih mjesec dana. Ali isto je stalno visio na cici, i stalno su bile mekane, i grozno sam bila opterećena svime.
No, on nije bio bolestan.
Uglavnom, ako krenete s dohranom, onda svakako nakon dojenja, i izvrsno bi bilo na žličicu, čašicu..mada to nije lako, ako se odlučiš za bočicu, onda onu s naj naj manjom rupicom.
Sretno!