Sada je: 29 kol 2026, 08:25.

Kozmetičarka - preporuke

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Kozmetičarka - preporuke

PostPostao/la Dudley » 13 tra 2013, 12:25

Lice mi je prepuno svacega, necisto je otkad znam za sebe. Veci i manji pristici, miteseri, bijele nakupinice, svasta :gaah
Nekad je bolje, nekad gore, ali uvijek ima necega po njemu.

Nakon dugo vremena otisla sam jednoj hvaljenoj kozmeticarki i ocistila mi je lijepo lice, divno masirala, sve super ali sad mi stalno preporuca ovakve i onakve anti-age tretmane a meni to preskupo a i jedine bore koje mi za sad smetaju su one oko ociju a tu mi ne moze pomoc, ne.

Elem, ja bi isla na ta obicna ciscenja, kod neke provjerene kozmeticarke a da nije ludo skupa (kod ove placam to oko 500 kn), pa ako ima tko za preporuciti.
Vrtiguz
Dudley
Asimilirana
Asimilirana

Re: Kozmetičarka - preporuke

PostPostao/la pulse » 13 tra 2013, 14:29

Probaj masku od kurkume izmiješane sa svježe cijeđenim limunovim sokom, svaka 2-3 dana.
pulse
atletičarka

PostPostao/la Qwerty030 » 16 tra 2013, 09:08

Na zalost ne mogu preporuciti kozmeticarku jer nisam u Hr,ali vecinom citajuci forum koliko sam shvatila Dudley i jos par cura muce identicni problemi kao i mene:zrela-masna koza,podlozna upalnim aknama.
Prema tome nikakve maske iz kucne radinosti pa cak ni kupovne nemaju djelovanje.

Moj savjet iz vlastitog iskustva je da probas barem 1 mjesecno(dok sam bila bez obaveza i djece radila sam cesce),najobicnije ciscenje lica(paranje,zatim istiskanje i onda neke maze da bi se koza smirila) i to je to.
Vidjeces nije trajno rjesenje ali koza puno bolje izgleda i sve to sto ti probaju uvaliti tipa kremice,tretmani,mambo-dzambo rijesenje batali,ne pomaze vjeruj a odnosi veliku kolicnu novca i vremena

Sretno :mah
__--# Dodirni svoje rijeci rukama...#--__
Qwerty030
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Dudley » 16 tra 2013, 19:24

Pulse, hvala ti, bas cu probati.

Querty, i ja mislim...da svi ti tretmani vaki naki rade cuda Madonna bi izgledala ko curica. A bas i ne izgleda :p

Gledam svoju mamu, sto je starija to joj vise nekih bijelih pristolikih nakupina raste po licu, ne bi htjela da mi se to dogodi, i ovako imam dosta svacega po licu.

Moram otic a s vremenom sam koma.
Vrtiguz
Dudley
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la direktorica svemira » 16 tra 2013, 20:35

Davno, davno sam iša u ks Linda na Jarunu, Našička ako se ne varam. Onda sam išla isto na Jarunu kod jedne Nine (ta je prije radila kod Linde). Oba salona su mi bila ok i nisu bili preskupi.
direktorica svemira
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.