Rimaithor je napisao/la:Ja stavljam vrhnje za kuhanje i odlicno je
ja sam radila i s kiselim vrhnjem i s vrhnjem za kuhanje - nama je dobro i ovako i onako

i sa sirom i bez sira - ma ne pravimo pitanje uopće

i da - ne pokrivam folijom
Sada je: 08 kol 2026, 01:30.
Rimaithor je napisao/la:Ja stavljam vrhnje za kuhanje i odlicno je

no onda se poigram sa salatama i prilozima. (grčka salata, matovilac, rikula sa grahom, miješana paradajz paprika luk, onda povrće na roštilju, pogotovo luk i tikvice.moj(a) djeca(k) je napisao/la:u cetvrtak navece smo imali goste. dvoje ljudi i trebalo je jos evenutalno dvoje da se pridruzi.
skuhala sam:
piletina na kineski nacin
himelajska bijela riza
curry koji je kao i uvijek bio odlican
pohovana pileca prsa
file ribe mol, mariniran i pohovan
fasirane snicle
francuska salata
zelena salata sa rikolama i rotkvicama
lukimira
'pohovani' krompir
cevapi
fasirane snicle u crvenom ljutom sosu
i nesto iz bosanske kuhinje:
sogan dolma
sarme u kiselom kupusu
od slatka:
cokoladna torta sa visnjama
rolat sa bananom i orasima

teutonija je napisao/la:MD-što se nismo našle kod tebe na večeri?![]()

Mala Bornica je napisao/la:MD, meni i kolicinski za pojesti izgleda puno (kazes da je je dvoje doslo).. Pojedete to sve?

ivana7997 je napisao/la:Mala Bornica je napisao/la:MD, meni i kolicinski za pojesti izgleda puno (kazes da je je dvoje doslo).. Pojedete to sve?
ma ne, pa vidis da pise o prebacivanju u posude za zamrzavanje
.ivana7997 je napisao/la:Mala Bornica je napisao/la:MD, meni i kolicinski za pojesti izgleda puno (kazes da je je dvoje doslo).. Pojedete to sve?
ma ne, pa vidis da pise o prebacivanju u posude za zamrzavanje

moj(a) djeca(k) je napisao/la:ostalo sam sve taj dan napravila.
i to sam od 11,00 do 16,30 bila van kuce da bi do 19,00 sve bilo spremno.
doduse i ujutro sam dosta toga spremila.
kraljice
moj može biti sretan ako ručak skuham (totalna lijenčina za kuhanje)

sad je meni poslije MD bed reći da mi obično spremamo pizzu gostima

olja je napisao/la:Rimaithor je napisao/la:Ja stavljam vrhnje za kuhanje i odlicno je
ja sam radila i s kiselim vrhnjem i s vrhnjem za kuhanje - nama je dobro i ovako i onako
i sa sirom i bez sira - ma ne pravimo pitanje uopće
tu bude svega 
)
jer on pop...ludi kad ja odlučim napraviti npr. tortu koju nikad ranije nisam. i tako to
)

mamainana je napisao/la:priprema je bitna
ali ako je to samo za 4 osobe, onda to i nije neka količina hrane
ići će na svakog komadić hrane i onda to ide sve jako brzo

Bellina je napisao/la:Ja ne kompliciram toliko oko kuhanja.
Mijenjam jela koja spremam, uglavnom prema godišnjem dobu, a i prema svojoj volji toga dana.
Pa sam nekako najbliža ovome što je navela Solea.
Roštilj kreće sada i to mi je glavni adut u ovim toplijim mjesecima, ali dobro prolaze i punjene paprike koje svi kod mene vole.
Čobanac je isto u igri, ako netko ima kotlić i složimo se da ćemo to, jer ga ja nemam, ali sam dežurni kuhar kad je čobanac u igri.
Inače, pašteta od tune mi je glavni adut, svi je obožavaju i očekuju kod mene, bakalar na bijelo, hobotnica, razna pečenja. Dobro prolaze i tortilje, ali i najobičniji pašta fažol u hladnim zmiskim večerima.![]()
Slastice koje radim isto svi vole, ali njih radim puno rjeđe jer moji gosti više vole slana jela koja pripremim, tu se najedu, nitko nema "mjesta" za desert pa se oko njih više i ne trudim, osim za rođendane i blagdane.
Jedino za Badnjak radim fritule, to je obavezno.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.