Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
23 ruj 2012, 20:53
Jel tako?
23 ruj 2012, 21:12
bome - ne mogu ni zamislit koja je mašina onaj skuplji kad je ovaj moj najjefitniji napravio dar mar po stanu - sve lako, jednostavno i tiho a ništa prašine ne baca
23 ruj 2012, 21:14
Ja sam se, a skupa samnom i svi moji ukućani, preporodili od kad nam je on u kući.
05 lis 2012, 09:30
je, dok ne probaš, ne vjeruješ
05 lis 2012, 11:30
Ja ću samo pohvaliti svog ljubimca koji me već 5 godina služi odlično.
Uvjet je bio da bude bez vrečica i sa hepa filterom.
Ko zmaj je.

Philips.
I koštao je papreno
ali vidim da su cijene dosta pale..ovo je čini mi se novija verzija tog mog:
http://www.elipso.hr/mali-kucanski/usis ... 8760%7C01/
01 stu 2012, 21:41
Tu novu verziju sam nedavno ja kupila, čekam da vidim kako će se pokazati, za sada ima veliku prednost što ima jaaaako dugačak kabel pa sa jedne utičnice usisam cijeli kat.
I ima ručka se može produžiti pa se ne moram saginjati. Nisam još imala Philips, vidjeti ćemo...
Zadnji je bio Zanussi i usisavao je odlično, bio jako praktičan, ali sam potrgala kotače, crijevo, filter...pa sam ga zamjenila, iako je i dalje dobro usisavao.
10 tra 2013, 14:59
Gledam opet usisivače...
Koliko dođu origigi vrećice za Miele i postoje li zamjenske?
10 tra 2013, 15:04
ne znam napamet, ja sam kupila cijeli onaj paket za brezbrizno usisavanje, pet kutija vrecica. mislim da je kutija oko 100 kuna. ali jedna vrecica trajeeeeeee mjesecima
10 tra 2013, 16:08
Neka je akcija na miele usisavače u elipsu do 15.4.
http://www.elipso.hr/marke/miele/
10 tra 2013, 20:11
Oko petstotinjak kuna dođe taj bezbrižni paket plus što se s nji produži i garancija na 5 godina. Ja ga ima sad skoro 2 godine i još ga nisam potrošila.
Ako se ima mogućnosti svakako preporučam.
A Miele usisavač od srca toplo preporučam.
11 tra 2013, 07:59
vidla, Nano, zato i pitam

gledam ovaj najobičniji za soma kuna.
Ivana, kako misliš traju vrećice mjesecima? Pa kaj se ne pune

ili ti imaš jako čistu kuću
11 tra 2013, 12:05
pune se, ali polako. ali da, kuca mi je cista. nemam psa, djecu teroriziram, prasinu uglavnom brisem a ne usisavam... i tak
15 tra 2013, 10:52
Uh ja volem usisavat prašinu.
15 tra 2013, 11:40
a ja jako volem svog irobota
15 tra 2013, 12:45
ivana7997 je napisao/la:pune se, ali polako. ali da, kuca mi je cista. nemam psa, djecu teroriziram, prasinu uglavnom brisem a ne usisavam... i tak
Ovo mi je i teta u dućanu rekla, i da nutra ima neki senzor (valjda sam dobro pokontala) za smeće

npr. da kod mielea nije isto svo smeće po volumenu (dlaka ili neko konkretno smeće)
15 tra 2013, 13:38
VIPmama je napisao/la:Ivana, kako misliš traju vrećice mjesecima? Pa kaj se ne pune

ili ti imaš jako čistu kuću

kupljen prije 6 mj i još nisam vrećicu promijenila
usisavam svaki dan
nemam ljubimce, ali imam muža, on nevjerojatne količine mrvica i svega ostavlja za sobom
15 tra 2013, 13:49
Mi za svojega kupujemo male vrećice i mijanjam ih jednom tjedno, nakon tjednog čišćenja, koliko god imao filtera zrak prolazi kroz sve to i vraća se u prostoriju. Ovak mi je najbolje.
16 tra 2013, 14:13
Ja imam točno ovakvog narančastog.
Odličan je.
Kraj dvije dlakave životinje i još nekoliko članova koji mrve po svuda
već dva mjeseca vrećica je unutra. I ne vidi se kraj.
16 tra 2013, 14:28
Ja imam Miele oko 9 mjeseci i bome sam promijenila bar tri vrećice a ne usisavam svaki dan

. Prva je bila mieleova original, a poslije zamjenske koje mi nisu dobre - ne jave kraj već puknu

. Pa sreća da imam još i stari usisivač, jer sam već dvaput usisavala ovoga iznutra. Tako da ću promijeniti firmu ili kupiti originale.
Taj bezbrižni paket mi nitko nije nudio

!!
16 tra 2013, 14:31
nije ni meni, mama mi je rekla da to postoji pa sam otisla pitati
koji model imas?
16 tra 2013, 14:35
os da pitam u mojem obliznjem ducanu za taj paket?
16 tra 2013, 15:02
Pitaj, al sad me muči koji ti je obližnji dućan

?!
16 tra 2013, 15:34
Aaaa, blizu posla jel? To me mučilo, gdje ima tu negdje miele. AJd pitaj, baš me zanima!
16 tra 2013, 15:39
dada, nema tu blizu nas. bilo jest, tamo gdje se todoric frizira

ali se zatvorilo.
danas nisam na poslu pa ne ocekuj brzi odgovor
16 tra 2013, 15:39
dada, nema tu blizu nas. bilo jest, tamo gdje se todoric frizira

ali se zatvorilo.
danas nisam na poslu pa ne ocekuj brzi odgovor
17 tra 2013, 12:39
Imamo electrolux maximus sa perivim hepa filtrom i jako sam zadovoljna, traje već par godina, kupili ga kad se sinko rodio, relativno dugačak kabel, vrećice traju zadovoljavajuće i nisu preskupe. Ne koristimo svaki dan, al mislim da bi trebali počet uz ovo dvoje proizvođača mrvica...
30 lip 2013, 13:25
Di cu ono uzeti novi ugljeni filter za Miele? Tamo di sam kupila usisivac? Direktno od njih preko webshopa?
18 srp 2013, 11:02
imaju ti maloprodaju i u Buzinu, nazovi ili mailom pitaj jel imaju, kad rade i koja je cijena, mislim da su nešto jeftiniji od trgovina