Sada je: 12 lip 2026, 00:42.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Ne ozbiljno, cilj i je da mu se ne omili bočica. Znači pijete kao i mi otprilike što smo svojevremeno, 120ml dnevno adaptiranog.
S time da ako bude ok s težinom (znači može se malo usporiti dobitak, ali ne bi smjeo padati) možeš drugu bočicu probati skinuti po 10ml manje 4 dana za redom, pa dan pauze, ali otom potom, ukidaj jednu po jednu, bolje dan duže, ali ond aza stalno, nego da vas opet vrati natrag.
ivana7997 je napisao/la:ne, ne mijenjaj bocicu. kad je vec koristis. sad kad je veci i kad razmisljas o ukidanju, da ipak prijedjes na nesto drugo? zlicicu, salicu, spricu? ne bi, ha?

za nalaze

dakle pomaka ima!

olja2208 je napisao/la::/![]()
koliko već stoji na istoj težini?

moj je isključivo dojen, drugi mjesec je dobio 1,5 kg i taj mjesec smo završili u bolnici po prvi put.Zwerka je napisao/la:I onda me zove " frendica " i kaze da mi je mali zavrsio u bolnici zato jer je bio neuhranjen jer mu nisam htjela davati jesti, i da su se zbog toga navukle bakterije na njega..

nevenera je napisao/la:moj je isključivo dojen, drugi mjesec je dobio 1,5 kg i taj mjesec smo završili u bolnici po prvi put.Zwerka je napisao/la:I onda me zove " frendica " i kaze da mi je mali zavrsio u bolnici zato jer je bio neuhranjen jer mu nisam htjela davati jesti, i da su se zbog toga navukle bakterije na njega..
nek ne priča gluposti, pusti takve prijatelje

Kaya071 je napisao/la:U Sarajevu je velika frka oko mrse. Bebama vade bris iz nosa, a majkama prvo testiraju mlijeko.
I, zaaboravim da te pitam, pusis li? To jako utice na kvalitet mlijeka.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.