Žicao me nećak/kumče da mu ja ispečem tortu za krizmu. Izrazio je želju da bude neka torta od vanilije/puding vanilije ili tako nešto da on to voli. Njegova mama (koja inače ne peče kolače) mu uvijek naruči čokoladne torte jer ona to voli.
Sada je: 07 kol 2026, 21:53.

Ona nek naručuje kaj god hoće, a ja bum nećaku/kumčetu donjela ono kaj on voli.
Ja volim parfe kremu pa mislim da bi mi se svidila,nema druge već probati pa onda pričati .

pa su ostale mrvice,nije se otopio

Floribunda je napisao/la:bome i ja cu taj biskvit napraviti izgleda predivno i ukusno...jedino cu isto izbaciti kavu...da mi i dica moreju..
Vidim da si stavila link na topic o ukrašavanju torti

. Jedino što ti oduzme malo vremena što svaku koru pečeš za sebe.mrava je napisao/la:Ja koristim ovu vanilin kremu za dosta torti, posebno je fina sa bananama u kominaciji:
U 0,5l mlijeka skuhati 4 jaja izrađena s 2 pudinga od vanilije i 14 žlica šećera. U ohlađeno dodati 250 g margarina.

Floribunda je napisao/la:evo ovako napravila i ispala super,stvarno ispadne reprezentativno nema sto...samo pratiti recept...
ali okus,okus je razocaravajuci...(ovo je moje iskustvo,mozda netko obozava)
po litre mlika
2 vanilij pudinga
1 jaje
3 zl secera
i onda samo pjenasto umjesam 1 margarin + jos 2-3 zlice secera(staub )
malo ekstrakta,zlicicu
i bude puno finije,nego ovo....ona je i svo njeno drustvo bilo odusevljena...

Ina66 je napisao/la:Floribunda je napisao/la:evo ovako napravila i ispala super,stvarno ispadne reprezentativno nema sto...samo pratiti recept...
ali okus,okus je razocaravajuci...(ovo je moje iskustvo,mozda netko obozava)
po litre mlika
2 vanilij pudinga
1 jaje
3 zl secera
i onda samo pjenasto umjesam 1 margarin + jos 2-3 zlice secera(staub )
malo ekstrakta,zlicicu
i bude puno finije,nego ovo....ona je i svo njeno drustvo bilo odusevljena...
ukusi su stvarno različiti, ja ne bih nikad radila tortu s pudingom i margarinom
da dodam - to je isto kao kad netko ne može zamisliti jelo bez vegete, a netko drugi s vegetom
mrava je napisao/la:Ja koristim ovu vanilin kremu za dosta torti, posebno je fina sa bananama u kominaciji:
U 0,5l mlijeka skuhati 4 jaja izrađena s 2 pudinga od vanilije i 14 žlica šećera. U ohlađeno dodati 250 g margarina.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.