Sada je: 18 kol 2026, 16:32.
Moderator/ica: nevenera
I kak svi pričate da su užasno debel
moje su skroz tanke, doslovce debljina bamboozla i unutra imam onaj dodatni uložak od bambusa. baš ih volem jako

pa će mu opet biti ok. crna ofca je napisao/la:Nama su rodine bambusice super za noć, al ona nije neki zapišatorI kak svi pričate da su užasno debel
moje su skroz tanke, doslovce debljina bamboozla i unutra imam onaj dodatni uložak od bambusa. baš ih volem jako u

znam da si pisala da ti vuna nije opcija ali ja je volem![]()
i prije svakog pul covera biram vunu.
nema urezivanja u nogice ili trbuščić kao kod pula. koža diše. nikad ne smrde. noćne disana, u kojima nerijetko bude i preko 12 sati, nikad me nisu iznevjerile i procurile za razliku od pula.
a kak' su tek kraaaaaaaaasne
cloth for your angel
super model. relativno tanak za vunu bez obzira što je u dva sloja. zbog pojačanja i gumice oko nogica izdrži i najeksplozivnije kakice
na ovu vunicu sam posebno ponosna. loveybums. dobar model, izdržljiv na nekolikosatno zapišavanje.
za sam kraj ostavila sam svoje najdraže - disana. čudo jedno kako je ta vuna mekana. mi imamo dvoje pull on pants. jako su debele i koristimo ih samo noću. guza mu u njima bude k'o krafna.
nisu skupe. komad je 10 funti što će reć nekih 80kn. obavezno uzeti veće jer se svakim pranjem, koliko god ih pazite i mazite, stisnu. ne smeta ako su veće. b. trenutno ima nekih 10 kg i nosi veličinu 104.

ajme ljepote
A kako lijepo sjedi, ne mogu se nadivit. 

, a model je još i bolji... E sad, opet eto dosadne mene- gdje bih mogla nabaviti koji takav cover da isprobamo i to jer nam pul svaki čas propiški? 

, a Storchenkinder možeš koristit po danu. Našla sam opet neki način za lanoliziranje, bolji mi je od mikrovalne 

MatiMokoš je napisao/la:Opet smo se probudili mokri do vrata

srečica18 je napisao/la:A koje ste jednokratne koristile?

Kolberg je napisao/la:
MatiMakoš probaj mu uložak presavinuti više unaprijed, u Bambus Pusi uložak preklopi na dva i stavi ga naprijed. Probaj tako, možda će biti manije problema.

Mala Bornica je napisao/la:Sta se ono pisalo o chibolo pelenama? Na kolektivi je ponuda chibolo gacica za odvikavanje i bas su lijepe....

našla sam je na FB https://www.facebook.com/brookiellendesigns

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.