jeste li bili zadovoljni kupovinom u Billi???
recenica je koju njihove sirote blagajnice kao papige ponavaljaju svakom faking kupcu, ne ockujuci ikakav odgovor, ali to im je valjda u opisu radnog mjesta.
ne kupujem precesto, tu i tamo kapnem u billu i doslovce pofrazim od te recenice
napisala im pisamce, kao razmotrit ce
jos mi kaze zena da pitanje ne postavljaju zato da bi se kupci pozalili blagajnicima nego da bi oni (blag.) to evidentirali i uputili kupca na voditelja ili sefa. mooolim? pa nisu kupci retardirani, zna se tocno kome se upucuje reklamacija, bilo usmena, bilo pismena. to svakako nije blagajnik!!
jeste li ikada primijetili da vas blagajnik u billi pita to pitanje, sto odgovarate, smeta li vas to pitanje i takav odnos prema vama kao kupcu i prema njihovim djelatnicima? eto, bas sam vas morala to pitati, pukla bih da nisam

.

) pričala kako to nije do njih nego do šefova a kako im je rečeno da je to nešto tako za par dana, ma uplele su se u razgovor koji mi je skratio gablec, mene srećom nije pitala, rekla bih da sam superzadovoljna samo da čim prije izađem i da mi se ne grije salata u zdjelici