A, ja isto ovako ko i Nana. Volim da su grubi
.Sada je: 06 kol 2026, 23:44.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
.TanjaMT je napisao/la:Probaj ovako: kad ih vadis iz perilice rastresi ih koliko mozes jako. Isto to ponovi i kad su napola suhi i pred sam kraj susenja. Protrljaj ih onako jedan o drugi - odglumi susilicu, drugim rijecima, moraju se frotirna vlakna dobro razdvojiti.

i kaze ne radi nista posebno,kod mame su isto divni,ali ona ima susilicu
i kaze ne radi nista posebno,kod mame su isto divni,ali ona ima susilicu

Uz ručnike u perilicu dodajte dvije čiste teniske loptice ili malo octa, te će vaši ručnici biti nježni i mekani bez omekšivača.

`oće li zaživit ?
vrijede svake kune.

mrs. eastwood je napisao/la:ostaje jedino otvoreno pitanje - kad ih se vadi iz mašine. odmah ili...
ja sam neki dan načula jednu baku u parkiću kako blagoslivlja program zvan 15 minuta, kad joj ostane roba tako u mašini da je ne stigne prostrijeti - onda provrti taj.
lara.b je napisao/la:trvđi, hrapaviji su mi bolji ali se nešto puno ni ne brišem
?!
Gloria's Mum je napisao/la:Ja volim tvrde.

Bubidea je napisao/la:Uz ručnike u perilicu dodajte dvije čiste teniske loptice ili malo octa, te će vaši ručnici biti nježni i mekani bez omekšivača.
procitala na netu
) i niš nisu bolji. imala sam dugo mašinu sa samo 400 okretaja, isto su bili užasni.
saptacica je napisao/la:lara.b je napisao/la:trvđi, hrapaviji su mi bolji ali se nešto puno ni ne brišem
Nego, luftaš se![]()
?!

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.