Sada je: 27 srp 2026, 16:41.

POROD NA STOLČIĆU

Moderator/ica: Diami

POROD NA STOLČIĆU

PostPostao/la lavica Ri » 21 ožu 2006, 15:12

napokon je dosla i moja !!<
>evo kako je meni bilo na stolcicu, u rijeckom rodilistu...<
>ja sam onaj guest iz Rijeke koja je trebala roditi u vodi, ali na kraju zbog propusta moje ginekologice (koja me nije poslala na da napravim jos jedan nalaz koji mi je falio) nisam mogla u kadu!!<
>13.02.mi je bio termin i kako nisam dobila trudove otisla sam na redovnu kontrolu plodne vode to popodne. na red sam dosla tek oko 7 navecer! nakon svih kontrola (bebini otkucaji, pokreti itd..), pregledao me i ginekolog i tada sam skoro pala u nesvijest!! rekao mi je da sam otvorena 4 cm i da je to za radjaonu, a ja onako blentavo ga pitam: sta sad odmah?, na sto mi se veselo nasmijao! <
>svoje trudove nisam bas osjecala, bili su jako slabi pa nisam ni znala jesu li to trudovi. najsmjesniji mi je bio moj muz koji je, kad sam izasla s pregleda i rekla mu da idem roditi, sretno izjavio kako napokon idemo nesto pojesti jer nismo nista stigli rucati. ja sam ga pogledala i ponovila: ali ja idem rodit!! a on se skoro srusio od uzbudjenja.<
>u predradjaoni sam bila u 22 sata na ctg-u (nakon klistira,
ijanja i tusiranja), i za 10 minuta me poslali u radjaonu a muz otisao doma odspavati. kad su mi rekli da ne mogu u kadu, odmah sam se opredijelila za stolcic (jer me uzasavalo lezanje na ledjima i porod na ledjima). bila sam u zasebnoj prostoriji i to mi je bilo bas ok, cupkala sam na lopti za pilates, ali sam se sporo otvarala i trudovi su mi bili neznatni pa su mi u ponoc prokinuli vodenjak i tad je pocelo ono pravo! svaki trud sve jaci i jaci, a ja mrtva pospana .... ludnica!! <
>pozvali su mi muza i hvala bogu da je bio sa mnom na porodu jer ne bih imala kome drugome lomiti ruke za vrijeme truda.<
>oko 3, 4 ujutro sam vec pocela drijemati i u polusnu sam prodisala trudove koji su bili neizdrzivi!<
>kad sam napokon osjetila nagon za tiskanjem, premjestila sam se na stolcic i za nekih pola sata eto mog malog sincica od 3,630 kg i 53cm, u 6 i 35 ujutro na samo valentinovo!! bio je potpuno cist, nije bio ni plav ni crven, predivan!!! epiziotomiju mi nisu radili, medjica mi je pukla ali neznatno. nisam ni osjetila kad je izasao, samo sam ga vidjela pod sobom i kad su mi ga dali na ruke suze su mi same krenule, a i mom muzu koji je cijelo vrijeme sjedio iza mene i pridrzavao me ispod ruku!<
>zajedno smo plakali kao kisna godina i mislim da nas je taj trenutak kad smo ga zajedno vidjeli odmah nakon sto je izasao, zblizio kao nista drugo u zivotu!!<
><
>porod koji je trajao nekih 6 i pol sati je bio macji kasalj naspram ovoga sto je trebalo prozivjeti u prvih mjesec dana, ali sve se to isplati kad vidim osmijeh mog nasladjeg bica na svijetu!!<
>eto to je moja prica o neocekivanom porodu, na prepad! <i>Edited by: lavica Ri at: 21/3/06 14:16<
></i>
lavica Ri
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: POROD NA STOLČIĆU

PostPostao/la TEEJA » 21 ožu 2006, 16:25

Lavice stvarno je bio porod na prepad,super da je sve do
o prošlo,uživajte u svom malom <i></i>
TEEJA
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Schlatka » 21 ožu 2006, 17:40

Super porod, zao mi je što nisi mogla u vodu, ali eto...i ovako je bolje nego na ledjima. <i></i>
Take my advice. I don't use it anyway...
Schlatka
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ivanaiv » 21 ožu 2006, 21:23

Cestitam Lavice i takav porod zelim i ja sebi <
><
><
><i></i>
2006
2008
ivanaiv
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la olja » 24 ožu 2006, 11:43

cestitam, lavice, super porod!<
>zelim vam sve najbolje! <
><
>NINA<i></i>
olja
Od sad me zovite Šime!!!!

PostPostao/la sandram » 26 ožu 2006, 01:12

Cestitke Lavice <
><
>I ja sam rodila na stolcicu i svakome bih ga preporucila. Takodjer mi nisu radili epi, isto sam samo malkice popucala i to samo izvana. Mene je jedino patilo to sto su me od ulaska u radjaonu (a usla sam srecom sa 8 prstiju, prehodala cijeli dan i tako izbjegla klistir kojeg me bilo vise strah od samog poroda) pa do izgona drzali na lijevom boku. To mi je bilo prestrasno. <
> 27.07.2003.<i></i>
Djeca nisu bojanke. Ne mozemo ih ispunjavati svojim omiljenim bojama.
sandram
pahuljica

PostPostao/la Lena » 15 tra 2006, 08:04

Taj lijevi bok dok su mi prikapcali CTG mi je bilo najgorih pola sata cijelog poroda. Fuj, fuj, fuj!<
>Bravo za porode na stolcicu. Rijecanke jos jednom dokazale da su u vremensko-prostornom kontinuumu od Zagreba! [/font]<
>Grgo kolovoz 2004 - studeni 2004<
><i></i>
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la BeBach » 18 tra 2006, 14:59

..ja planiram isto na taj stolcic i bas mi je drago da su price tako pozitivne...cestitke lavici <
><
><
><i>Edited by: BeBach at: 18/4/06 15:03<
></i>
Toni 14.07.2006
BeBach
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Priče s poroda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.