Samo da nas utefterim, slicno sve kod nas...identicno...puno se radi, puno smo vani, malo odbolovali prosli tjedan, puno se ljubuje
milina 
Sada je: 03 kol 2026, 22:42.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
milina 

i zavidim ti na mjesec dana odmora

Lara kako cemo sad bez tebe zivog kalendara cestitati svima na vreme?
Salim se, samo se ti odmori i dodji k sebi.

ancica je napisao/la: al mogu vam reći da čitam kako sam ja to hendlala njih dvoje, posao i sve skupa i sve mi nekako sebe žao
potpuno te razumem.
zamalo da joj se histericno nasmejem u lice.
vjerujem i razumijem skroz na skroz

ancica je napisao/la:dora se opet žali na uho. ja sam se nadala da će sa godinama te upale prestati

I ostalima ako smo propustili.

olja2208 je napisao/la:I Sofija je odličan plivač, skače i roni, stoji na rukama u vodi,
ma ja nikad nisam bila tako spretna kako je ona vec sad.
cure moje, ja imam školarku, pa je l' vi to mozete vjerovati,
uzbudljivo nam je sve skupa ali ja imam i tremu i obuzima me nekakva sjeta, pa zar to tako brzo prođe,
kišu suza ću izroniti kad je vidim da prvi put odlazi put učionice jer više neće biti sasvim isto, to jeste jedna važna prekretnica, manje ćemo se viđati, za nju počinju obaveze koje nikad više neće prestati, da, sve je to normalno i lijepo i u tome treba uživati, ali, znate već, nostalgična sam, pa to je moja mala Sofi, moja prva beba, mamin mali pupoljak.
tak da znate, za 20 dana smo školarci.

Muči me na emotivnoj i psihičkoj razini u smislu da mi je sad ona velika, pa sam sama sebi stara... takve i slične lamentacije o prolaznosti života su mi konstantno u glavi
Ne znam ni kako ću se organizirati. ali nema veze, samo polako i bez nervoze i sve će biti u redu 

(Totalno sam se raznezila, ne i ne vidi se iz aviona.) 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.