Postao/la Kris2 » 21 vel 2005, 16:36
Ja sam rodila blizance, oboje s izlaznim vakumom, oboje su bili kratko reanimirani - curku (prav se rodila) sam uspjela vidjeti na trenutak prije nego su je odnjeli u inkubator, a decka nisam uspjela ni vidjeti. MM je bio samnom, nakon sivanja od ohoohooo su me jos ostavili lezati na hodniku (rodila sam iza 21 h, a oko 11 su me mislim odvezli kratko do muza, pa u sobu). Bebe su bile u inkubatoru, a meni je bilo lose, pa nisam isla sama ih gledati. MM-a su pustili da ih vidi, pa mi ih je uslikao i poslao odmah ujutro cim je razvio slike po sestri, pa sam ja tako cmoljila nad slikama - ma sve mi je pomalo mutno zaboravila sam detalje <
>Kad pitate sto sam mislila - bilo me je strah bilo sto pitati prije nego ih vidim - mislim rekli su oni kao da je sve ok, ali svejedno - malo mi je laknulo kad sam vidjela slike i da nemaju nikakve hematome po glavi od vakuuma.<
>Svejedo, osjecam se nekako zakinuto sto nisam mogla biti s njima tih prvih sati. Da sam se ja bolje osjecala inzistirala bih da mi ih ranije dovedu - ovako bojala sam se da se negdje ne onesvjestim, da mi ne padnu ...<
>Isto mi je bilo tuzno kako druge dvije mame doje svoje bebe, a ja svoje jos nisam ni vidjela, ma bas sam se nekako zbunjeno osjecala <
> <i></i>