bome bi kakvi proizvođeči komercijalnih proizvoda za mršavljenje suvim zlatom platili tvoje fotke.
Sada je: 27 kol 2026, 15:11.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
olja2208 je napisao/la:bome bi kakvi proizvođeči komercijalnih proizvoda za mršavljenje suvim zlatom platili tvoje fotke.

).
, npr danas sam jela rizu sa cimetom i grozdjicama za dorucak, rizu sa curryijem i papriku frisku za rucak, pa onda ananas i sad cu ostatak rize od rucka. 

, meni je danas jajčani dan.

a tko od nas nije imao onakav stomak odmah nakon poroda
ili nije, ajde pobij me

lastavica je napisao/la:Tanja, jel se mi to pratimo, meni je danas jajčani dan.

. Od ponedjeljka sam svaki dan redovno vježbala pola sata, reko ak već ne jedem neka to vrijeme potrošim na vježbanje
. I još k tome je krenulo lijepo vrijeme pa većinom na posao i s posla idem biciklom što je dnevno sat do sat i pol vožnje. A imam i još jedan adut, već mjesec dana idem na anticelulitnu masažu nogu.
Barbi je napisao/la:Glo, svaka čast na trudu i ustrajnosti, rezultat je fantastičan.
a tko od nas nije imao onakav stomak odmah nakon poroda
ili nije, ajde pobij me
Mislim da to jako ovisi o građi tijela odnosno o mjestima na kojima se debljaš kad se debljaš. Nakon prvog poroda meni je istog časa kad je bebać izišao stomak bio potpuno ravan. Da, bio je nekako mlohav i mekan, koža je bila smežurana jer je čas prije bila napeta i rastegnuta ali za doslovno dva tjedna se unormalio.![]()
Nakon drugog poroda je već bila druga pričaa dobila sam i znatno više kila, no opet se jako brzo vratio na staro stanje, osim mrvu viška kože ne izgleda bitno drugačije nego prije.
, a meni to vazno jer sve osim hodanja po prirodi i malo rolanja mi je tu mač fizičke aktivnosti 
. Ali brzo je splasnuo... Moj problem su debele ruke i noge (btw, anticelulitna masaza mi je odlicne rezultate dala prije 100 godina valjda).

Ma đe ju nađe? I to još tak brzo. Suze mi frcaju od smjeha.Mala Bornica je napisao/la:Lasto ajde se i ti brzo slikaj pa imas prije i poslije crno na bijelom, kao glo. Meni sad zao sto nemam...

Rimaithor je napisao/la::)
pa ovo je topic za sve forumašice koje žele skinuti kile, neovisno jel u pitanju 20 ili tek 2 kilograma.
. I opet kad zabrazdim zabrazdim barem 2-3 dana, pa onda moram par dana biti skroz bez grijeha, nikako da nadjem sredinu... Lakse mi je biti na dijeti kad se za nju odlucim nego ovo odrzavanje tezine.Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.