Sada je: 26 kol 2026, 15:32.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Slijedeća kava će bit pokazivanje tjelesa. 

Daniela32 je napisao/la:A kao što vidiš još uvijek nisam bila kod frizera.
Ja sam se friško ošišala na kratko. 
a ja baš tu tvoju kosu volim. 

...nesmijem vise nista da jedem danas...

bubica11 je napisao/la:Ja jedem kao krava a imam misice na stomaku,bas vidiljive abs![]()
Jedem od sladoleda pa do kruha ali sam uzas aktivna.Trcim i radim vjezbe i jos idem u gym.
Koristim fitnes loptu za stomak i tegove od nekihg 5 lb,dizem ih u rukama i radim side crunches.Neznam objasniti po naskim,dizes tegove i naginjes se na stranu.Da prestanem mlatititi sve zivo,gdje bi mi bio kraj

Dudley je napisao/la:Da, kava i caj bez secera, dva dana bude grdo, poslije se naviknes.
I puno vode, ja imam srecu sto sam vjecito zedna pa se ne moram prisiljavati.

. Dobro ne mogu još sve, vjerojatno ni neću no ovo je već pomak. Vježbam Jillian Yoga Meltdown i utvrđujem Level 1
Dudley je napisao/la:Za prilog recimo quinou, nju kombiniraju s mesom i oni koji se strogo drze prehrane po GI-aju.
Integralna tjestenina i riza, bolje nego obicne.
Meso s povrcem, bez znaci uobicajenih priloga kao krumpir, mlinci i sl.
Sir i sunku, bez kruha.
Variva naravski bez zaprske![]()
I sve to prekrsit tu i tamo, isto naravno
lastavica je napisao/la:mene još uvijek drži volja za dijetom no neke stvari ne mogu izbjeći kao recimo zapršku na poslu.
A napokon sam uspjela i svakodnevno vježbati (tu i tamo preskočim) i napokon osjetim napredak u svladavnju vježbi :) . Dobro ne mogu još sve, vjerojatno ni neću no ovo je već pomak.

majuska je napisao/la: najbolje bi bilo da se drzis tog da i dalje ne pijes kavu sa secerom

danas mi kolega ocitao bukvicu da kod mene trcanje ne dolazi u obzir...jer ja inace teski ljenitis za sportivu ,pa kaze kako bi to kod mene bilo teski napor i da bi s tim naporom tjelo "pojelo" sve misice,posto se trenutno ne hranim kako treba...e sad koliko to logike ima...

VIPmama je napisao/la:ako je šećer u kavi sav šećer kojeg uneseš, to svakako ne može bit problem
tak da, ja se ne bih opterećivala.

bubsek je napisao/la:majuska je napisao/la: najbolje bi bilo da se drzis tog da i dalje ne pijes kavu sa secerom
kavicu pila i u dijeti sa secerom tako da nema smisla sada prestat pit ...

sjedi 5

. Ja tako kad trebam dobiti rovarim po frizideru sve dok mi se koljena ne smrznu
.Kaya071 je napisao/la:bubice, pazi da ti se koljena ne smrznu. Ja tako kad trebam dobiti rovarim po frizideru sve dok mi se koljena ne smrznu
.

bubsek je napisao/la:zderonjice kaj mi klopate? :-)
meso s krumpirom,rizom,tjestom i mahunarkama u biti ubitacni mix...a kad gledam to su ajmo rec i jedini prilozi uz meso...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.