Postao/la marinovamama » 09 pro 2002, 02:33
Ja sam hipohondar. Uz to se užasavam bola bilo kakve vrste. Spremna sam zbog (nekadašnjih) menstrualnih grčeva izmaltretirati okolicu do nesvjesti, u stilu "Joj, što mi je teško, meni je najgore!". Upravo zbog toga sam vjerovala kako ću biti najgora rodilja u povjesti ST bolnice. No, ispalo je skroz drugačije. Nisam vrištala, nisam plakala (osim kad sam Zakonitog čula na telefon par minuta nakon što nam se sin rodio), samo sam, poput ivinemame, strahovala da se ne use..m po stolu, pa sam se svima redom unaprijed ispričavala. nekima i više puta! U predrađaoni, nakon poroda (ZAŠTO LI SE ZOVE "PRED"?), mi je supatnica iz susjednog boksa rekla da sam joj uljepšala porod, svaki put kad bi me čula da govorim "Oprostite mi ukoliko mi pobjegne!" - nasmijala bi se do suza. Vjerojatno je dežurna ekipa mislila da u jednom boksu ima Seronju i u drugom Hihotavu Luđakinju. No, nije nas bila
iga, ona je dobila curicu, a ja Keka! U proljeće idem, ako Bog da, opet u boks i ako mi se bude vrištalo - vrištat ću. Moje pravo, moje grlo, moj DOBAR glas. <i></i>