Promijenila sam ih dosad poprilično i htjela bi probati i s ovom a nigdje na netu ne mogu pronaći neku za kupiti.
Ustvari našla sam samo jednu ali ta košta preko 1000 kn
Ako imate kakvu preporuku molim vas napišite

Sada je: 06 kol 2026, 19:34.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Esperanza999 je napisao/la:ova prva iz konzuma je od aluminija a ja bi baš od lijevanog željeza.
imala sam ih već previše od teflona, mrzim kad moram svako malo bacati i mijenjati, kupila i onu delimano, keramičku, imam i od emo celje emajliranu, ta mi je recimo super iako se ručka ubrzo tako ugrije da je mogu samo rukavicom držati ali treba mi još jedna i to baš ta od lijevanog željeza.
baš sam zapela
palunkice, nije mi stvar u tome da mi palačinka bude ukusnija nego kad kupim da sam mirna godinama.

ne bi te od alu gusa, našla sam ih par na netu za ok cijenu ali nije to to. Le creuset je ova tava što sam stavila sliku ali mi je to skupo, pa zar je moguće da nema ništa drugo

Esperanza999 je napisao/la:onda nije ni to što tražimne bi te od alu gusa, našla sam ih par na netu za ok cijenu ali nije to to. Le creuset je ova tava što sam stavila sliku ali mi je to skupo, pa zar je moguće da nema ništa drugo
![]()
Cathy oči su mi iskočile i maksimalno sam povećala sliku i sigurna sam da sam pročitala da piše lijevani aluminij

tako da sam se vratila teflonu. 
ni keramička mi ne leži nikako, kupila pod dojmom, sve mi se lijepi corazon je napisao/la:dobro gdje ima tih gus tava?! ja to nigdje ne mogu pronaći

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.