Sada je: 26 svi 2026, 08:21.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Tinica je napisao/la:Patronazna mi je opet bila i još smo se dogovorili da dođe u srijedu kad će mi malena imati mjesec dana.

Opusti se i uživaj s bebicom 

Tinica je napisao/la:Zbilja neznam...sve radim kak treba, pijem puno, jedem dobro, ona ima svaki put stolicu iza podoja, sve je onak zlatkasto zuto, piski normalno, ima preko 12 pelena dnevno, vuče fino, podrigne iza svakog hranjenja, još je onda stavljam da jede... Evo od pola noci do sad je već jela 4 puta. Ne vidim razloga za uvođenje adaptiranog kad mlijeka imam. Evo iz jedne jede iz druge mi curi. Nje lijena... I bas fino guta!!!
) pa oko 21 drugu (interesatno onda nije bljuvala) i onda čorila do 3 (onda je jednu pojela, jednu sam morala izdojiti barem malo) pa onda dalje danju na oko svaka 3 sata. (danju je uredno letilo iz nje, sjećam se kad smo se nosile da sam hodala po parketima
) no tim režimom, znači micanjem s dojke kad krene mlijeko i kompresijama kasnije, je skroz lijepo dobivala na težini i uz non stop bljuvanje.( Halapljivo i kratko je sisala do kraja i dojka joj nikad nije utjeha i mazilica, samo i isključivo hrana.
. M je rođena s 3850, s 3700 smo došle doma i s mjesec dana je imala oko 5 kila. No dalje više nije dobivala po kilu, sjećam se da je negdje između 4 i 5 mjeseca dobila svega 300 g, a kad smo krenuli s 6 mjeseci s dohranom (koja ju je naprosto oduševila) jedno je vrijeme štrajkala dojenje (ona je valjda očekivala svaki obrok na žličicu
) tak da sam ju tih 10-ak dana hranila u polusnu, tada me izludila, bila je na jednom obroku dohrane i nije htjela sisati
ali bi posisala tek toliko, i jedva čekala kad će kašica, npr s godinu dana je imala 9500 kila, ali nije nikad bila premšava niti sam se ikad opterećivala koliko jede.
ali je sve ostale obroke jela normalno.
samo polako, prati dijete, prati pelene 

Tinica je napisao/la:Bila sam u jucer popodne po d vitamin i zamolim čisto slučajno sestru da je izvaze

ne očekuj sad prirast svaki tjedan od 300g. do 6mj bi trebalo udvostručiti svoju porođajnu težinu.Tinica je napisao/la:Sad su već razmišljam da ako nastavi takvim temom ona bi za mjesec dana mogla već imati 6 kile!!!!
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.