pčelica_maja_23 je napisao/la:latica je napisao/la:mi danas piletinu s limunom, narančom i medom, quinoa i amarant, zelena salata. i juha samo zakuhana prije toga.
pčelice, ja ti tu piletinu pravim tako da je zapečem na naglo na maslinovom ulju sa svih stana piletinu narezanu na komade, onda je izvadim, a na tu masnoću bacim recimo jedan luk nasjeckani i danas sams tavila i jednu papriku. kad to malo podigne onaj talog, stavim malo bijelog vina i vratim piletinu pa ostaim da se krčka dok ne bude mekano. na kraju stavim koricu limuna i naranče onako narezane unutra i sok od te dvoje voćke i koju žličicu meda u saft i pustim još 10 minuta da krčka. i to je tomi to jako volimo ...
odlično, još mi samo reci: ne ribaš korice nego ih nareckaš? a koliko korice staviš?
ja gulilicom za krumpir ogulim koricu s te jedne naranče i jednog limuna, dakle onak budu trake koje onda kad se meso i saft vade ostavimo na tanjuru,ne jedu se nego samo puste aromu
to ti je sve odokativno 

dolazi prije mene doma.
), sv.file na naglo+carsko povrce i tikvice na gril tavi+riza muffini od narance za desert