Sada je: 03 kol 2026, 01:35.

ali i mama ga je ravila pa ćemo i od nje dobiti 

Solea je napisao/la:napravila jako malo soka od bazge, nisam je imala gdje bratiali i mama ga je ravila pa ćemo i od nje dobiti
nedavno sam prvi put pravila džem od jagoda i rabarbare i odličan mi je. inače pravim marmeladu, nju svi volimo, okus je fin ali ovaj džem ima manje šećera, ljepšu boju i gušći je

prvi put ga radila, prefin mi je.

. Ja o tome mogu samo sanajati. Kod nas (u Vukovaru) nema ispod 20kn/kg a baš ih ima dosta. Ne padaju cijene nikako.
ove godine mi je plafon 10kg (po vrsti) za kisele zimnice.

mazilica je napisao/la: Bazge ima jos jedno tjedan dana , ali od kidurine je sva nikakva
znači ništ onda od mog sirupa.

Ova danas bila je krasna.
mrak mi je. cijeli stan mi je mirišao

Solea je napisao/la:gdje si kupila rabarbaru?
Na Dolcu.

pa od njih skuhala isto solein zele koji je prefin 

snowwhite je napisao/la:sad kad dođu trešnje pokušat ću i taj hvaljeni recept
snowwhite je napisao/la:jel bi se moglo u zagrebačkom podneblju sušiti rajčice ili da se ne upuštam u to?

mrs. eastwood je napisao/la:snowwhite je napisao/la:sad kad dođu trešnje pokušat ću i taj hvaljeni recept
di je recept? koji recept??

Lorena82 je napisao/la:sljedeći put ću primjenjivat onaj savjet od mazilice da u džemove naribam jednu jabuku umjesto želina. nadam se da će biti ok.

medo14 je napisao/la:moram pohvaliti recept za pekmez od grožđa (ili se to zove džem ili marmelada, uvije zaboravim razliku u nazivima)
super je, fino

lara.b je napisao/la: Mislim, jedna jabuka na 5 kg voća baš ne ide, jel

lara.b je napisao/la: ali uvijek izabela grožđe jer njega nitko ne želi jest a ovako je mrak.
).

mrs. eastwood je napisao/la:di je recept? koji recept??
Mirci je napisao/la:Snowwhite, sirup od bora? To kao za kasalj? Kako se radi?

snowwhite je napisao/la: doduše samo jedan trs pa pustim pticama da se pogoste
ajme..... blago tim pticama 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.