Sada je: 07 kol 2026, 19:48.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
i od tada mi je mob poludio. Pamti samo podatke do 17.12. ne vidim ni propuštene ni odlazne ni dolazne pozive od tada. Poruke vidim. Ne šalje nit ne prima e-mailove 

Meni se dogodi slučajno da taknem nešto i ode na početak ili kraj samo 
a za spustit se?
Mala Bornica je napisao/la:Da li netko zna zasto neke aplikacije stoje i u postavkama, a neke ne?
Imam fotki aplikaciju i zabunom sam zabranila pristup albumu pa ne mogu nista uploadati. Kaze da u postavkama promijenim, a posto sama aplikacija postavke nema, valjda misle na postavke telefona, a tu nema fotki aplikacije.

nadicab je napisao/la:mene vec neko vrijeme zeza home tipka, pa sam probala ovo
http://www.idownloadblog.com/2011/12/22/recalibrate-home-button-responsive/

Uglavnom skidam besplatne aplikacije ali neke i kupim
, treba li imati karticu ili paypal i mora li biti moj, ili može platiti netko drugi .corazon je napisao/la:definitivno imam problem s iphonom![]()
nedostupna sam skoro cjeli dan, a naravno svi ostali ukućani normalno koriste mob, uspijem odgovoriti na poziv i onda nestane/m
kažu u t mobilu, da bih trebala maknuti sve aplikacije, da zna viber napraviti dar mar
promjenili su mi karticu ali sve isto
eto, još malo se družim s iphonom, nisam zadovoljna i zato mjenjam
u servisu nisu mogli niš pa sam ga zamjenila s HTC-om (na koji se nikako ne mogu naviknuti
)
VIPmama je napisao/la:Uglavnom skidam besplatne aplikacije ali neke i kupim
Tko mi može zdravoseljački objasniti kako se kupuju app, besplatne smo savladali, treba li imati karticu ili paypal i mora li biti moj, ili može platiti netko drugi .
U stvari pitam ne za iphone, već za i pod, ali brijem da je procedura ista, pa...

koja naravno nije pod garancijom

JiA je napisao/la:VIPmama je napisao/la:Uglavnom skidam besplatne aplikacije ali neke i kupim
Tko mi može zdravoseljački objasniti kako se kupuju app, besplatne smo savladali, treba li imati karticu ili paypal i mora li biti moj, ili može platiti netko drugi .
U stvari pitam ne za iphone, već za i pod, ali brijem da je procedura ista, pa...
odaberi app koju zelis, klikni na KUPI i dalje slijedi upute.
da, trebas imati karticu. Mislim da je svejedno cija je kartica. Ne sjecam se bas dobro.

nisam skužila kako, ima li neka opcija kojom on to sam radi? Ili možda kad sinkroniziram s itunes?

kimama1 je napisao/la:nešto sam čačkala i aprovala neku aplikaciju koja synca iphone sa facebookom, što god slikam, pojavi se na fejsu, doduše u nekom skrivenom albumu, ali čemu? kako to da skinem?

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.