mamashnita od noje je napisao/la:ima i moja senzor, ali ja se bapski bojim centrifuge u polupraznoj masini![]()
moja se ne miče. a gore imam i sušilicu s brdima onih praznih tuljaca za wc papir, nijedan ne padne

Sada je: 09 kol 2026, 15:06.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
mamashnita od noje je napisao/la:ima i moja senzor, ali ja se bapski bojim centrifuge u polupraznoj masini![]()

ali ex cuvalica se nije mogla nacuditi kako mi je bijeli ves bijel. No da sad ne ispadne da je to do praska, moram napisati i da nam se ves masina kvari u zadnje vrijeme. tj. uzima previse vode i svasta nesto, i primjecujem da mi ves nije isti.
) planiram probati (po starim preporukama ovdje s teme) persil, ali onaj iz austrije jelte, budem kupila u prašku i za bijelo i za obojano. Ako bi mi nakon pranja ok mirišao veš ukinula bi omekšivać, iako imamo jaaako tvrdu vodu pa budem vidjela, al za to koristim one calgon-kopije iz lidla ili dm-a, pa valjda mašina ne bi trebala stradati. 

, jednu majicu-smrdljivku i neke čarape od mm koje su katastrofa, crne, nevjerovatno, a ostale crne čarape su o.k.. Likvidirat ću ove smrdljivce, možda onda budem imala više sreće sa robom na nižim temp...već sam luda od tog smrada po vlazi, fuj, fuj.

Ina66 je napisao/la:ovako i ja i mislim se neko jutro što će pomisliti susjedi iz zgrade preko puta kad vide kako njušim svaki komad robe
kod nas je smrdljivica MMova lacoste majica. užas jedan!

u vrtiću, niš se ne da oprat.
jučer sam jako dragu košulju pošarala onim tankim flomićem uredskim...namakala u tom Arielu za fleke, ali niš se nije desilo nakon cijelog dana namakanja. Sad je izišla iz veš mašine, pošarotina kakva je i bila, možda i veća

palunkica je napisao/la:Mrlje s Vanishem u spreju, ali ga ostavim obično malo duže, ili za jako tvrdokorne stavim malo tekućine za pranje suđa.

.nisam ni ja znala za tu sodu za pranje (imala sam običaj ubaciti ove obične zbog kamenca
) ali valja i to probati možda bude neke vajde u kombinaciji s ovim praškom.Inače sam vjerna Faksu, nadala se da je ovaj poput njega ali nije ni blizu.Za šareni koristim Dreft ili Perwol kako koji bude na akciji 

uglavnom super miriše, a ponekad kupim i narančasti Kuschelweich Caribien Dream ili tako nekako se zove (onaj alla Cocolino) i odlično miriše, ali uvik me i tako grize šta stavljam omekšivač pa nastojim da je bar sensitive Dash iz Müllera i onaj iz npr. Interspara, veliki u kutiji, nemaju veze jedan s drugim.

Masha je napisao/la:Dash iz Müllera i onaj iz npr. Interspara, veliki u kutiji, nemaju veze jedan s drugim.
Ovaj iz Müllera je grozan, a ovaj drugi je meni najbolji prašak za bijelu robu.
A ja sam osjetljiva na mirise jaaaaaakoo.
, tako da nisam ni stavljala posebno omek.
Vicky & Mama je napisao/la:Inače kupila nekidan u Mullera neki Persil Gold u kutiji i ne miriše mi lipo

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.