Sandra, nisam izmisljala toplu vodu, net je prepun recepata za taj dzem npr http://cookbookhooked.blogspot.com/2012 ... m.html?m=1
A okus je mrak. Bazga daje super notu, al i dalje su jagode jače

Sada je: 04 kol 2026, 21:59.

Lorena82 je napisao/la:Solea ja radila džem od trešanja po tvom receptumrak mi je. cijeli stan mi je mirišao

Liv Tyler je napisao/la:Gdje to trebam ostavit na hlađenju? u ovoj zagrijanoj i ugašenoj pećnici?

Liv Tyler je napisao/la:Meni je ovo prvi samostalni uradak ovakvog karaktera. Bolje pitat nego da mi propadne. I bas mi je ispalo finoo. Iznad mojih ocekivanja.
i podrum

vjerojatno ću opet kuhat kojih 1h 2kg voća i ako se ne zgusne dodat želin na kraju.

najniža cijena kile jagoda na Zg tržnicama koje sam vidjela bila je 9 kn/kg. Po 12 kn/kg ima stalno (Dolac)
i to neke jadne, puna ih je tržnica ali ne spuštajucorazon je napisao/la:ovdje u puli cijena jagoda ne pada, 28 kuna kilai to neke jadne, puna ih je tržnica ali ne spuštaju
taman kad je prestala kiša za nabrat bazgu mi se svi razbolili. više sreće drugi puta.

Lorena82 je napisao/la:corazon je napisao/la:ovdje u puli cijena jagoda ne pada, 28 kuna kilai to neke jadne, puna ih je tržnica ali ne spuštaju
![]()
![]()
užas, to se nikako ne isplati ma niti za jesti a kamoli za pekmez raditi
mrava svaka čast na soku![]()
ja ove godine neću imat nikakav soktaman kad je prestala kiša za nabrat bazgu mi se svi razbolili. više sreće drugi puta.

)Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.