Sada je: 06 kol 2026, 07:36.

Ugradbeni aparati, molim preporuke!!

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: Ugradbeni aparati, molim preporuke!!

PostPostao/la tanjabb » 21 lip 2013, 00:03

Ja imam AEG indukcijsku plocu.
Moji roditelji imaju Gorenje i jako su zadovoljni.
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la Diami » 23 lip 2013, 22:30

Bosch ploče imaju navodno dosta osjetljivu površinu.

Mi smo nedavno uzimali novu ploču i pećnicu, uzela sam na kraju electrolux, nešto više funkcija za istu cijenu kao bosch. Za sad sam jako zadovoljna.

Ploču smo uzrli indukcijsku. Provjeri si suđe - svugdje gdje se magnet hvata za dno, to može na indukciju. I pazi da ti ima po mogućnosti 3 različite veličine kola, jedno za neku normalnu tavu, dva srednja i manje recimo. Neke boscheve imaju samo dve manje i dve veće, ali te veće nisu dovoljne za običnu tavu (mislim da su 20cm ili 18cm).

Indukcija mi je u odnosu na staklokeramiku super, puno brža, treba se samo naviknuti na regulaciju i naučiti koja jačina je koliko topla. Ai brže zakuha lonac vode od plina. :dada

Pećnica ima sve funkcije koje su cure spominjale, al 70% toga još nisam probala... :ajme Valjda budem s vremenom. Na kraju koristim uvijek gore/dolje grijače i eventualno vrući zrak i roštilj da se nešto zapeče... Ima pirolizu, to svakako uzmi ako možeš, malo su skuplje,

Hladnjak da ima dolje ledenicu, ne gore,

Suđerica nam je s vanjskim komandama, meni je to praktičnije nekak.
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la Lena » 24 lip 2013, 05:27

potpisujem suđericu s vanjskim komandama I što tišu, s obzirom da je prostor otvoren. moja, recimo, ima noćni program koji je stvarno tih.
za napu je tanja već sve rekla.
osobno sam protiv pirolize jer sam već u par navrata čula da je puklo staklo na pećnici prilikom pirolize (I to različiti proizvođači, konkretno bosch I Electrolux). volim timer na pećnicama I koristim ga.
ploču imam inox plinsku zbog vrlo neugodnih iskustava s staklokeramikom, no s obzirom da sam ja valjda jedna na 100 000 baksuz, neću nikoga odgovarati od nje.
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la dunja » 24 lip 2013, 07:24

a ja sam onda očito drugi baksuz, jer se meni staklokeramička plinska rasprsnula u milijun komadića, to jest urušila se, a kvrcnula sam je malo onim paukom na koji ide posuda
uglavnom, poslije sam i ja kupila inox ploču :dada
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one.”
Tom Hiddleston
dunja
most

PostPostao/la mrs. eastwood » 24 lip 2013, 07:34

ja sam prvi baksuz, molim sa staklokeramickom, vas dvije ste lijepo molim dva i tri :lol
mrs. eastwood
Sveta krava

PostPostao/la Diami » 24 lip 2013, 16:07

E da, ako su slučajno ploča i pećnica jedno iznad drugog, nemoj da imaju zajedničke kontrole (da su kontrole za ploču na pećnici) jer onda ako crkne jedno i drugo moguće moraš bacit iako je tehnički još ispravno, ako ne uspiješ nabaviti odgovarajući uređaj da paše...
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la Lena » 25 lip 2013, 22:44

dunja je napisao/la:a ja sam onda očito drugi baksuz, jer se meni staklokeramička plinska rasprsnula u milijun komadića, to jest urušila se, a kvrcnula sam je malo onim paukom na koji ide posuda
uglavnom, poslije sam i ja kupila inox ploču :dada

ja nisam ničim ni kvrcnula. razletila se sama od sebe. :ajme
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

Prethodna

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.