Sada je: 01 kol 2026, 19:47.
Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Moderatori/ce: latica, snowwhite
Postao/la rusulica » 27 lip 2013, 15:18
Eh evo i nas na 1-3 god.
S obzirom da nam je kosa došla do te dužina da nam već i palmica ozbiljno upada u okice na sto muka sam dali je šišati ili ne. ovako mi je slatka a strah me da je ne unakazim, iskosam. frizera me strah još više, ne bi da netko oštrim škaricama stricka oko mog zlata nestašne glavice. uopće se ne sjećam kako sam lauru održavala, valjda je imala manje kose a i nismo bili nešto prezadovoljni frizom. imaju li neka pravila kako ošišat curicu a da ne ispadne ko da ju je edward škaroruki skresao. Odakle da krenem? Ima li netko neki priučan video pri ruci? Kako izvest šiške a da ne izgleda ko šljem iz II. sv. rata

Inače do sad smo imali Mavrović frizuru, irokezu koja je podivljala pa su joj sad šiške do brade a odzada i okolo paperje koje je taman počelo jačati
L 2007
M 2012
I 2014
-

rusulica
- Mediteranski efekat
-
Postao/la Hajdi » 27 lip 2013, 15:25
odi frizeru koji ima iskustva s malom djecom i ne kompliciraj
moja svekrva je slučajno frizerka u penziji, ali ako se njoj nisu pustili išla sam pravoj frizerki koja ih je ošišala profi
nisam u životu probala sama šišati, nije to samo tako, padelu na glavu pa ajmo
-

Hajdi
- Sveta krava
-
Postao/la mrs. eastwood » 27 lip 2013, 15:35
ma kod frizera ti je skroz drugacije. ja ne bih mogla zamisliti da moja tako mirno sjedi kako sjedi u frizeraju. ovdje ima jedan baš djecji, pa se pusti crtić, ona se gleda u zrcalo, a frizerke imaju iskustva.
-

mrs. eastwood
- Sveta krava
-
Postao/la Liv Tyler » 27 lip 2013, 16:49
Odi frizeru/ki. Oni stvarno imaju iskustvo.
Ako ne znaš di i kome malo se raspitaj u svom kvartu ili šire tko radi s djecom. Oni baš znaju animirat djecu i imaju strpljenja s nestašnima.
Cure su ti dobro napisale.
-

Liv Tyler
- idoiti popitu
-
Postao/la Diami » 27 lip 2013, 19:53
Kad su moji bili tak mali i imali tak kose samo u sredini ja bi to sama doma. Pod uvjetom da je skraćivanje tog srednjeg dijela sve što želiš.
Namočila bih kosicu, digla u sredini u zrak i porezala sve na ravno, po potrebi malo "prorijedila" šiške. Bilo gotovo u 5 min. Moji se oboje ne bi dali u toj dobi frizeru ni pod razno, pa ni s crtićima ili drugim mitom.
-

Diami
- ne stignem sanjati
-
-
Postao/la nevenera » 27 lip 2013, 19:56
mi smo za šišanje išli u frizera
prije toga sam ga ja doma išla šišati i napravila
čim je narasla smo išli do frizerke, super je ona to napravila, sve polako, smireno, moj se vrtio ali problema nije bilo, navikla je frizerka
-

nevenera
- idejni kreator MUD-a
-
Postao/la rucho » 28 lip 2013, 16:30
gazda je odma isao u frizera..... makar i samo za skracivanje siski...... al da te utjesim .....nijedna do sad nije ga nit ogrebla a kamoli iskopala oko a blago receno skakao je ko ping pong.... a nije da su bas bile iskusne s djecom al bile su brze i okretne....
daklem idi frizerki i po mogucnosti nekoj brzih ruku..... ako si iz st mogu ti u pp preporucit jednu kod koje napokon nije plakao i bacakao se ko divlji konjic.....

a friz je jos i sad postojan....
-

rucho
- Stalno sam tu

-
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.