Sada je: 01 svi 2026, 10:12.

ja bi potrazila pomoc psihologa

...sve u svemu ped. kaže treba vremena...vidjet ćemoRimaithor je napisao/la:Nikakav psiholoski problem nije bio u pitanju, samo malo ljubomore.
mrvica19 je napisao/la:i mislim da sam već napravila grešku pričala sam o tome pred njim
.....
.... sad cekam da mu dodje zelja da sam skine pelenu i kakne... za sad smo na povremenom piskenju..... uglavnom kolko vidim po trendu kod svojih prijateljica sa starijom djecom nemozes im ti skinut pelenu kad je tebi cef vec kad su oni spremni za to sami ce i trazit pa makar vec napunili i trecu godinu..... u protivnom imate borbu sa zatvorom i kamenim drekecima..... a tko nam je kriv kad radjamo pametnu i samosvjesnu djecu....
....... daklem... nemoj se previse sekirati vec ga samo strpiljivo i sutke nafilaj prehrambenim proizvodima koji poticu izniman rad crijeva tako da i da bi htio ne moze zadrzat osim ako ne pukne ko cvrcak..... na kraju ce shvatit da mu je ipak bolje rec bajbaj tom smrdeku....

A ja feštu napravila s njim
Fran kaže:Moram tati reći da sam pokakao ovoooooooliko govno!!Pitam boli lli te guza?Kaže NE!Pa sam mu pokušala pričati da je on veliki dečko,da ga neće boliti više..da to nije ništa strašno...onda smo zvali tatu pa je on to sve lijepo prepričao...
Trebao bi isto kakati svaki dan s ovim sirupom jedno tjedan dana..pa onda vidjeti kako će dalje..Nadam se da smo bar korak pri uspjehu..Jer ovo što je u zadnje vrijeme radio je bilo strašno..Dijete zdravo a ne možeš mu pomoći..cvili pa cvili..Jučer je to obavio bez problema..pa se nadam da će mu pomoći..S tim da pazimo malo na prehranu..ali uvijek smo pazili...Amaranth je nama još uvijek zakon!Jako voli i proso i kus kus samo ne znam da li to zatvara?Oduvijek papamo puno voća,povrća,žitarica,jušnog..Obožava i tikvice na sve vrste od krem juhe pa na dalje...Naravno obožava i meso na sve načine..On je baš mali jelica iako ne izgleda tako..nema šta ne voli..Slatko (tipa čokolade) oduvijek izbjegavamo tu i tamo pojede kad dobije..sad dugo nije dobio
Tako da do ovog problema zaista nije moglo doći prehranom već baš njegovom snagom volje...Inače jedinac je tako da ima svu moguću pažnju..ne vjerujem da time privlači pozornost..nego se baš boji..No jučer je i on bio ponosan na sebe..Samo ne znam da li trebam tako veličati kad se pokaka ili praviti se da nije ništa...
Dobro ne grči se niti išta,ne traži,kaže da ne treba..valjda ga ne tjera..ali trebalo bi ga tjerati od sirupa..iako je pedijatrica rekla da treba vremena dok krene djelovati...Danas čekam da se iskaka a ono ništa..možda do večeri još hoće 
Kakamo svaki dan nekad i po dva puta..Dakle sirup pomaže,premda bude i sad negodovanja i nagovaranja da ipak moramo sjesti na wc kad treba kakati,a ne čekati do zadnjeg trena..Stolica je mekša i lakše ide pa samim time lakše to obavimo..i on je jadan sav sretan i iznenađen što tako brzo se pokaka kad sjedne na školjku..Još ovaj vikend smo na sirupu pa ćemo vidjeti dalje..premda mislim da mu treba još vremena da shvati kako to nije ništa strašno.. 

Sad ću biti off ali često nam se otvori krv na nos?čitala sam da je to normalno kod male djece ali ipak?!mogući razlozi?Isušene nosnice?Aqua maris koristimo..prošli tjedan mu se dva puta u danu otvorilo i šikljaaaa 
mrvica19 je napisao/la:Zaista?A pedica nam kaže da je puuuno takve djece..Ona je rekla da smo trebali vratit pelenu prošle godine kad je počeo to radit..jer je doživio šok..Sad se stvarno osjećam kao loša mama![]()
).
. Nagrade smo onda polako prestali davati.mrvica19 je napisao/la:sirup je slatkast...ne pijemo ga više...kaka svaki drugi dan uz malo negodovanja ali pokaka se ipak...ne zadržava onako kako je radio prije i ja presretna...još ga to malo muči ali uspijevamo se pokakati bez nekih velikih protestiranja..Sad ću biti off ali često nam se otvori krv na nos?čitala sam da je to normalno kod male djece ali ipak?!mogući razlozi?Isušene nosnice?Aqua maris koristimo..prošli tjedan mu se dva puta u danu otvorilo i šikljaaaa
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.