Na samom početku pomoći će vam topik POČETAK, kao i tablica dohrane. Dobru ideju možete dobiti na Dnevniku dohrane ili na receptićima
Za sve ostalo koristite pretraznik ili otvorite novi topic.
prošla prva mrkvica

Sada je: 01 svi 2026, 06:18.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

nevenera je napisao/la: nego 3 dana daj pa koliko pojede, 2 žličice i gotovo.
)

i da prihvate zdrave prehrambene navike. imate još puno vremena, samo polako

mrs. eastwood je napisao/la:da, te mame nisu normalne, samo doje svoju djecu - od rođenja
baš taknevenera je napisao/la: tako da samo polako, ić će to super

Dobro, danas je prvi dan da jede amarant. Mene zanima kada ste počeli uvoditi ne toliko kašaste oblike (npr. neprotisnutu rižu, nego samo malo zgnječenu)? Frida se grozi svake teksture koja nije glatka. Danas sam joj dala da proba amarant prije nego sam ga protisnula i zgnječila, zgrozila se, a kasnije ga kao kašicu baš lijepo jela. 

Zadnja dva dana uopće ne želi jesti dohranu (već poznate i provjereno joj drage namirnice). Ne znam zbog čega se to događa jer se u našoj rutini nije ništa promijenilo. Od zubića ni traga. Probava joj je katastrofa otkad jede dohranu. Kaki svakih 3-4 dana, a prije minimalno jednom dnevno. Jela je amaranth prije tri dana i još uvijek ga kaki.
Ne znam što napraviti u vezi te dohrane i njene stolice?
Ne brine me toliko to što ona ne jede, već što je muči stomak.
Danas sam joj kuhala šljivu, probala je i zaključala usta. Probala sam u par navrata, ali nije prošlo. Lijepo pije vodu iz kljunašice, ne vjerujem da je to problem. Vidjet ću još koji dan, nadam se da će ova faza proći.

Bitno da ona sada jede.

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.